frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 május 21

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: KARMA TAROT pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Ha a Föld szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : A SZERETŐK  jóskártya:

A szeretők lapja egy nagy döntést mutat. Iszonyatos dilemmában vagy a döntést illetően, és szeretnéd a legjobb utat választani. Ha már sikerült meghoznod a döntést, akkor azzal fogsz szembesülni, hogy valami keresztülhúzza a számításodat, valami megváltoztatja az eredeti tervedet, ami az elején rendkívül negatívnak fog tűnni. De ez a változást hozó helyzet csak a felszínen lesz negatív, később kiderül majd, hogy szerencse, hogy ez a dolog közbejött, mert ennek köszönheted, hogy megtaláltad a helyes utad. Ha a szeretők lapját húzod, mindig érdemes elgondolkozni, milyen döntések, választások előtt állsz, mert ezeknél nagyon fontos, hogy a helyes utat válaszd. Mindig van egy könnyű út, de soha ne feledd feltenni magadnak a kérdést, hogy biztosan ez-e a helyes döntés! Mindig legyél magadhoz őszinte, és ne azzal foglalkozz, mások mit gondolnak majd arról, amit teszel, azt mérlegeld, hogy számodra melyik lesz a legjobb út!

 

Ha a Nap szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  : KELYHEK 5-ÖS  jóskártya:

Szomorú vagy és letört, mert egy esemény nem úgy ment végbe, ahogy te szeretted volna. Ahelyett, hogy túllépnél ezen a helyzeten, elkezdted sajnálni magad, és nyalogatod a sebeidet. Szomorúságod oka sokkal inkább érzelmi, mint anyagi dolog. Ez a lap arra mutat rá, hogy nehezen engeded el a múltat, és nem tanulsz a saját hibáidból. A kelyhek 5 gyakran egy olyan embert mutat, aki a múltban ragadt, nem tud tovább lépni, mert a keserű emlékek folyton gyötrik. Bocsáss meg mindent, ami eddig bántott, mert a megbocsájtás az első lépés afelé, hogy el tudd engedni a múltad. Ha valaki megbántott, csalódtál benne, akkor szíved mélyéből bocsáss meg neki, és engedd el a bánatodat. Vizsgáld felül az elvárásaidat is, lehet, hogy túl sokat vársz másoktól? Ne feledd, hogy utólag sokkal tisztábban lát az ember, és tanulhat saját hibáiból. Vizsgáld meg, hogy ebből a kellemetlen helyzetből mit tanultál, és lépj végre tovább!

 

Ha a Hold szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  : KORONGOK 4-ES  jóskártya:

Ez a lap pozitív és negatív üzenetet egyaránt tartogat. A helyzeted stabil, anyagilag, vagy szakmailag elérted azt a szintet, amiben jól tudod érezni magad, ugyanakkor ez kicsit görcsössé is tesz, hiszen félted saját magad, nem szeretnéd, ha valami, vagy valaki kibillentene ebből a kényelmes helyzetből, ezért félsz bármilyen kockázatot vállalni. Nagyon ragaszkodsz a megszokott dolgaidhoz, tárgyaidhoz, szokásaidhoz, és nehezen engedsz be bárkit a te kis világodba. Keményen dolgozol, hogy fenntartsd a körülményeidet, de ez azt jelenti, hogy kezded elfelejteni, milyen rugalmasnak, lazának lenni. Úgy gondolod, minek is változtatnál meg bármit, ha így biztonságban érzed magad. Merd néha egy kicsit lazábbra venni a gyeplőt, ne akarj mindig mindent irányítani. Ha a lelked mélyén vágysz új dolgokra, barátságokra, emberi kapcsolatokra, akkor próbáld ki, milyen egy kicsit sodródni az árral, és csak úgy átengedni magad az eseményeknek, Próbáld ki, meglátod, megéri!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram