frabato-magus-logo-vilagos
május 7, 2015

Tarot játék 2015 május 7

Elevenítsd fel az elmúlt napok történéseit, és tegyél fel magadban ezek alapján egy kérdést.

A 3 lap közül válassz egyet, hallgass az intuíciódra!

tarot jatek majus7 felhivas

 

tarot jatek majus7 megfejtes

Választott lapod üzenete:

 

Kék:

Eón: Az Eón lapja azt mutatja, hogy nemrégiben ’megvilágosodtál’, és rájöttél arra, hogy az életednek új irányt kell vennie, másképpen kell intézned a dolgaidat. Ezt egy olyan időszak előzte meg, amikor sokat fordultál befelé, megfigyelted magad. Most már nyitottan állsz az új lehetőségekhez. Úgy érzed, van feladatod, ’hívásod’ az életedben, és most közel kerültél ahhoz a ponthoz, amikor cselekedned kell. Az a tudás, ami eddig a tudatalattidban rejtőzött, most végre a felszínre tört. A múltbéli eseményekből, hibákból tanultál, és lassan ez életed kirakósának minden darabja kezd összeállni. A régi sebek már begyógyultak, így végre készen állsz, hogy a múltat a hátad mögött hagyd. Készen állsz az új üzletre, állásra, a félreértések tisztázására, és békésen indulhatsz új életed felé. Most már megtisztulva tudod meghozni azokat a döntéseket, melyeknél nem a logikádra, és ész érveidre lesz szükség, sokkal inkább intuíciódra.

Fekete:

Kelyhek királya: Ez a lap azt mutatja, hogy uralod érzelemidet, mivel nagyon mélyen ismered azokat. Ha összeveszel valakivel, aki fontos a számodra, akkor is tudod kezelni a helyzetet, és higgadt tudsz maradni, ami érzelmi érettségednek köszönhető. Tudd, hogy ez egy hatalmas ajándék, és ha teheted, oszd meg környezeteddel érzelmi stabilitásodat. A kelyhek királya egy idősebb férfialakot is mutat, aki megjelenik az életedben. Ez a férfi egy üzletember, vagy kapcsolatban áll a joggal, vagy az univerzummal, nagyon figyelmes, és mindig vállalja tettei következményeit. Ő egy érzékeny, nagylelkű férfi, aki szeretet energiát közvetít feléd. Ha krízisen mentél át, ő az az ember, akire támaszkodhatsz, akiben megbízol. Ha kihívás előtt állsz, akkor ez a lap arra figyelmeztet, hogy mindvégig maradj nagyon higgadt, és zárd ki mások negatív energiáit!

Piros:

Korongok 8:  Ez a lap azt mutatja, hogy nagyon sokat dolgozol azon, hogy javíts jelenlegi helyzeteden, amivel nem igazán vagy megelégedve. Ha ezt a lapot húztad, akkor vedd pozitív jelként, hiszen azt mutatja, hogy jó úton jársz! Most megvan benned a kellő erő, és energia a változtatáshoz. A lap arra bátorít, hogy folytasd azt, amit elkezdtél, mert a sikerhez vezető úton jársz! Igen, ez az út nagyon sok munkát, elkötelezettséget, akaratot, koncentrációt és türelmet igényel, de hidd el, hogy megéri! Csak maradj hű az elveidhez, és közelebb kerülhetsz a célodhoz. A kelyhek 8. képességeid csiszolását, tanulmányokat is mutat, hogy még tökéletesebb munkát tudj végezni. Például lehet, hogy eddig is jól főztél, de most beleveted magad az olasz konyha rejtelmeibe, és mindenkit elkápráztatsz környezetedben. Tisztában vagy vele, hogy a kitűzött célért keményen kell dolgoznod, de most úgy érzed, megéri a fáradság.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram