frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 március 12

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: FENG SHUI tarot pakli

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 Az A szimbólum jóskártya ma ezt az üzenetet hozta neked az égiektől : A NAP  jóskártya:

A nap lapja az élet igenlésének lapja szerencsével, önbizalommal, lelkesedéssel és sikerrel felvértezve. Ha eddig nehéz időket éltél, a Nap lapja elhozza azt az üzenetet, amire vártál, a dolgok jobbra fordulnak, sokkal jobbra! Ez a lap az energia kártyája is, most úgy érzed, sokkal több a fizikális energiád, jó az egészségi állapotod.
Használd ki ezt az időszakot!

 A B szimbólum jóskártya ma ezt az üzenetet hozta neked az égiektől : KARDOK 2-ES  jóskártya:

Ez a lap egy nehezen meghozható döntést mutat. Arra emlékeztet, hogy az élet néha igazán nehéz döntési helyzetekbe hoz bennünket, melyek gyakran fájdalmat okoznak. Ezeket a döntéseket azonban muszáj meghoznunk, mert ha kimenekülünk belőlük, csak még jobban elmélyítjük a problémát! Ha sikerül dűlőre jutnod életed lezáratlan dolgaival, helyre fog állni a harmóniát hozó egyensúly.

 A C szimbólum jóskártya ma ezt az üzenetet hozta neked az égiektől : BOTOK 4-ES  jóskártya:

Itt az ideje az igazán meghitt családi, baráti együttléteknek, az ünneplésnek, mert ez a lap a harmónia hírnöke. Ez a lap általában szünetet, szabadságot jelent, mely során a tágabb családdal is lehetőség adódik az együtt töltött időre. Lehetsz te is kezdeményező, hívd meg barátaidat, családodat egy kellemes ebédre, vagy vacsorára, meglátod, jól fog elsülni! A lap jelentheti a családban hamarosan bekövetkező eljegyzést, esküvőt, gyermekszületést, diplomaszerzést, egyszóval valamilyen örömteli eseménynek nézel elébe!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram