frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 március 18

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: MANARA EROTIC TAROT pakli

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

                                                                                                                        Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 A tűz elem A szimbólum választott jóskártya lapod személyes üzenete számodra : A CSÁSZÁRNŐ  jóskártya:

Ez a lap valós, vagy metaforikus terhességet, születést jelent. Átvitt értelmében jelentheti egy új ötlet, termék megszületését, új út kezdetét. Új ötleteid, projektjeid valósulnak meg most sikerrel. Hozd elő magadból ezeket, és hagyd, hogy előtörjenek, fejlődjenek. A császárnő arra is ösztönöz, hogy tölts időt a szabadban, és létesíts kapcsolatot az anyatermészettel, így megértheted, hogy bár a földhöz kötve élünk, sokkal nagyobb magasságokba is eljuthatunk. Jó hír, hogy holnapután Újhold, és a Tavaszi napéjegyenlőség napja is.

 A tűz elem B szimbólum választott jóskártya lapod személyes üzenete számodra : KORONGOK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Ez a lap az életedben lévő anya figurát jelképezi, aki szerető támogatást nyújt, és segít túljutni a múltban történt dolgokon. Ha teheted háláld meg neki, jelezd felé szeretetedet! Ez a lap azt jelenti, hogy fontos számodra a független élet, az anyagi biztonság, ugyanakkor figyelmeztet, hogy a családod és munkád között mindig tartsd meg az egyensúlyt! Ezek mellett találj elég időt arra is, hogy önmagaddal foglalkozz, mert hajlamos vagy erről elfelejtkezni! Soha ne téveszd szem elől: ’ Önmagam számára én vagyok a legfontosabb!’

  A tűz elem C szimbólum választott jóskártya lapod személyes üzenete számodra : KELYHEK 2-ES  jóskártya:

A kelyhek kettes egy olyan kapcsolatról árulkodik, mely kölcsönös érzelmeken, vonzalmon alapul. Tiszta, támogató, szívből jövő érzéseket mutat, közös beteljesülést. Egy új szerelem kezdetét jelenti, vagy azt, hogy a kapcsolat teljes harmóniában folytatódik tovább. Bizonyos esetekben lánykérést, esküvőt, eljegyzést jelent, de jelképezhet egy sikeres üzleti megegyezést, remek baráti kapcsolatot, sőt, egy háziállattal kialakult bensőséges viszonyt is.

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram