frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 március 26

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: MANARA EROTIC TAROT pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 Az A szimbólum jóskártya ma ezt az üzenetet hozta neked az égiektől : KORONGOK KIRÁLYA  jóskártya:

Ha most valamilyen üzleti vállalkozásba kezdesz, vagy nagyszabású munkahelyi projektbe fogsz, akkor minden esélyed megvan a sikerre. Bármilyen feladat előtt állsz, biztos lehetsz benne, hogy minden nagyon kedvezően fog alakulni a számodra. Ezt nem csak a szerencsés körülményeknek, hanem kitartó természetednek, példa értékű munkamorálodnak, és bevált munkamódszerednek köszönheted. A korongok királya a minőséget jelképezi a mennyiség felett, és arra ösztönöz, hogy élvezd az élet örömteli oldalát.

 A B szimbólum jóskártya ma ezt az üzenetet hozta neked az égiektől : A REMETE  jóskártya:

Szeretnéd, ha az életed új irányt venne. A megoldást azonban nem a külső világban fogod megtalálni, ebben nem tudsz másokra hagyatkozni. Befelé fordulással, mélyebb önismerettel, meditációval találhatod meg a helyes utadat. A remete lapja azt is jelenti, hogy már nem vagy olyan kritikus másokkal szemben, megértetted, hogy mindenki más úton jár. Te magad is elértél életedben egy spirituálisan magasabb szintet, melyről kellő önismerettel még feljebb juthatsz.

 A C szimbólum jóskártya ma ezt az üzenetet hozta neked az égiektől : KELYHEK 7-ES  jóskártya:

Folyton a fellegekben jársz, álmodozol, de most már ideje lenne leszállni a földre! Döntést kell hoznod egy fontos dologról, de a sok lehetőség, vagy a túlzott várakozás összezavar. Mérlegeld minden lehetőség előnyét és hátrányát, és gondold át választásod! Tartsd azt is szem előtt, hogy nem minden az, aminek látszik! A nagy lehetőségek később nagy gondokat rejtenek, míg a kevésbé csábítók végül nagyszerű választásnak bizonyulnak!

Örangyalod legyen veled!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram