frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2015

Tarot játék 2015 március 6

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked AlchemyGothic tarot pakli

1, : BOTOK 9-ES  jóskártya:

Ha ezt a lapot húztad, akkor egy feladat véghezvitele előtt állsz, de az utolsó pillanatban megint közbejött valami, ami hátráltat, amivel meg kell küzdened. Megvan az erőd az akadályok leküzdéséhez, de ebben a pillanatban még elég reménytelennek látod a helyzetet. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy soha ne veszítsd el a reményt, bízz magadban, és küzdj a célodért!

2, : KELYHEK 6-OS  jóskártya:

Mostanában nosztalgikus hangulatban vagy, a múltbéli eseményeken merengsz. Gondolkoztál már azon, miért teszed mindezt? A régi szép idők felidézésével nincs gond, viszont a jelent is ugyanígy át kell vizsgálnod. Ha nehéz helyzetben vagy most, a kelyhek 6, a nosztalgia lapja azt mutatja meg neked, hogy a múltban is sikerült megoldanod a problémákat, és a jelenben/ jövőben is meglesz hozzá az erőd, bízz magadban!

3, : A BOLOND  jóskártya:

Ez a lap új kezdetet jelent, minden nap valami újat tartogat számodra, amit érdemes megélned, átélned. Kreativitást jelöl, és a vágyat arra, hogy új dologba fogj. Most új lehetőségek előtt állsz, melyek arra várnak, hogy megragadd őket. A bolond lapja egy nagy horderejű döntést is jelölhet, és arra figyelmeztet, hogy dönts bölcsen úgy, hogy közben a belső megérzésedre hallgatsz.

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram