frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 november 12

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek november12 felhivas

tarot jatek november12 megfejtés

kép forrása:moroka323.deviantart.compakli: Penny Dreadful

Választott lapod üzenete:

1. Mértékletesség: Vannak olyan dolgok az életedben, amiket nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz összeegyeztetni: család, munka, barátok, hobbi. Emiatt úgy érzed, valamelyikről le kell mondanod. Ez a lap azt üzeni neked, hogy ezt nem kell megtenned! Próbáld meg megtalálni az egyensúlyt, fektess bele energiát, akaraterőt. Elvárásaiddal légy egy kicsit reálisabb, és így a célod nem válik megvalósíthatatlanná. Mivel ez a lap a nyilas jegyhez köthető, arra is felhívja a figyelmedet, hogy a nyíl és az íj külön-külön hasznavehetetlenek, de együtt egy erős fegyvert alkotnak. Bánj te is így problémáiddal, vizsgálj meg minden nézőpontot, és ha a megoldáshoz mások segítségére is szükséged van, soha ne szégylej segítséget kérni! A lényeg, hogy az egyensúly helyreálljon az életedben.

2. Kelyhek ásza: Ez a lap egyértelműen az érzések felerősödéséről szól. Egy új szerelmet, vagy nagyon erős és mély szeretetet mutat, vagy azt jelzi, hogy a lap húzója az elmúlt időszakban mozgalmas és színes álmokkal álmodik. (Ha az utóbbi a helyzet, az álomfejtésben segítségedre lehet egy korábbi bogbejegyzésem). Az erős érzelmek ebben a pillanatban még csak kialakulóban vannak, az ismerkedés szintjén, vagy éppen ott, ahol az a bizonyos villámcsapás megtörténik két ember között. Természetesen átvitt értelemben gondolhatunk itt akár nagyon erős hitre, meggyőződésre, bevillant gondolatokra más emberekről. Azt a bizonyos kelyhet már megemelted, az érzések, gondolatok felszínét megkapargattad, ideje, hogy a szádhoz emeld azt a kelyhet.

3. Kardok 10: Ha ezt a lapot húztad, akkor minden bizonnyal van egy olyan kérdés, ami mostanában foglalkoztat, mi több lekötötte minden idődet. Ezzel kapcsolatban már volt számtalan megbeszélésed, sőt még vitád is másokkal. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy bármilyen ügy is kötötte le a figyelmedet, ideje ezt most már elengedni. A vitában már elmentél addig, ameddig csak lehetett, minden fél elmondta már többször is az álláspontját. Ez az egész dolog teljesen leszívta az energiáidat, letompította az agyadat. Folyamatosan körbe-körbe jártál egy kérdés körül, aminek nincs megoldása. Éppen itt az ideje, hogy lapozz, és más dolgokkal foglalkozz, melyek felfrissítik majd a szellemed, és új lendületet adnak.

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram