frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 november 5

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

 

tarot jatek november5 felhivas

tarot jatek november5 megfejtés

kép forrása:majentta.deviantart.com pakli: Illuminati tarot pakli

Választott lapod üzenete:

a. Botok 3: Ez a lap azt mutatja, hogy hosszasan dolgoztál valamin, és rengeteg energiát tettél bele. Ez összefüggésben lehet a karriereddel, a lakásoddal, vagy akár a kapcsolatoddal, de a botok minden lapja az utazás lehetőségével is számol. Ez a kártya előrelépést mutat, és azt jelzi, hogy az álmokat igen is meg lehet valósítani. A botok 3. azonban arra is figyelmeztet, hogy nem szabad még kényelmesen hátradőlnöd, mert bár a rengeteg munka, amit ebbe fektettél pozitív kimenttel kecsegtet, mindenképpen meg kell várnod, amíg a dolgok teljesen kibontakoznak. Fogd vissza magad, és ne hagyd még, hogy teljesen magával ragadjon az extázis. Fejezd be, amit már majdnem sikerre vittél, és tedd fel az i-re a pontot, mert az után valóban minden joggal lehetsz büszke magadra.

b. Szeretők:  Ez a lap azt mutatja, hogy nemsokára történni fog valami az éltedben, vagy találkozni fogsz valakivel, amivel, vagy akivel rögtön szerelembe esel. Ez lehet egy karrier béli lehetőség, egy kiskutya, egy új ház, és természetesen egy ember is. Amikor ez az esemény, vagy találkozás megtörténik, azonnal tudni fogod, hogy egymásnak lettetek teremtve, hogy ez a lehetőség csak terád várt. Természetesen előfordulhat, hogy az előzetes terveidben egyáltalán nem ez szerepelt, és ez megváltoztathatja az eddig kijelöltnek vélt utadat. Nagyon fontos azonban, hogy a hirtelen rád tört érzés ellenére alaposan fontold meg a döntésedet, mert az minden bizonnyal hosszú távon kihatással lesz a jövődre. Néha érzelmi választásaink hordozzák magunkban majdani nehézségeinket vagy sikereinket!

c. Korongok 9: Ez a lap azt mutatja meg, hogy kemény munkád meghozta a gyümölcsét. Nem kell nagy dolgokra, óriási pénzösszegekre, vagy nyilvános sikerekre gondolni, egyszerűen csak arra, hogy mindened megvan és lehet, amire csak szükséged van. Ugyan nincs pénzed világkörüli útra, vagy luxus villára, de van egy kényelmes otthonod. Nem vagy olyan sportos, hogy indulj az olimpián, de az egészségeddel minden rendben van. Ez a kártya pozitív áramlást ígér a pénzügyek területén is. Utalhat egy kellemes wellness hétvégére, egy kényeztető masszázsra, vagy gyógyfürdőben töltött délutánra. Munkád kapcsán is jó híreket kapsz, különösen, ha épp most pályáztál meg egy állást. Ne nagy dolgokra számíts, de vedd észre azokat az apró jókat, melyek körülvesznek. Ez egy paradicsomi állapot, és habár pici is az édenkert, de a tiéd!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram