frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 október 15

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: Halloween Oracle Tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!A kép forrása: www.elias-chatzoudis.com 

 

 ha az 1-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik nekedŐSÖK  jóskártya:

Akár ismerjük az elődeinket, akár nem, egy darabka DNS-t hordozunk magunkban tőlük, nagypapánk testalkatát, dédanyánk szemének színét, szüleink vércsoportját, stb.…De ha a bensőnket nézzük, ez a kép még érdekesebb. A fizikai, mentális és pszichés tulajdonságok, melyeket elődeinktől örökültünk, mind arra hivatottak, hogy általuk véghezvihessük életutunk célkitűzéseit. Ha ezt a lapot választottad, akkor tudnod kell, hogy képes vagy használni ezt a veled született erőt. Minden ősöd, elődöd támogat téged abban, hogy véghez tudd vinni a céljaidat. Lehetnek nehézségek, és lesznek is küzdelmeid az utad során, de minden megvan benned ahhoz, hogy felülkerekedj ezeken a nehézségeken. Hidd el, diadalmaskodni fogsz!

 nincsenek véletlenek, így ha a 2-es jóskártya lapot választottad, annak oka van. Ez a személyes üzeneted az égiektől : A BAGOLY  jóskártya:

A baglyot az emberiség történelme során mindig is rémisztő madárnak tartották. Hatalmas szemei, túlvilági kinézete egyszerre bölcs és természetfeletti. Sok istenséget azonosítottak a bagollyal a mitológiában, például Pallas Athénét, így lett Athén jelképe a bagoly. Ez a lap pedig azt üzeni neked, hogy döntéseidben érdemes kikérned egy általad bölcsnek tartott ember tanácsát, vagy alaposan megfontolni azt, amit tenni kívánsz, mielőtt cselekszel. Arra is érdemes odafigyelned az elkövetkezendő időszakban, hogy ne hirtelen felindulásból, érzelmektől vezérelve cselekedj, hanem minden döntésedet először hideg fejjel alaposan gondold végig. Légy nagyon óvatos, mert ahogy most döntesz, az hosszú távon kihatással lesz az életedre!

 Ha a 3-as jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : ÉJJELI ÉNEK  jóskártya:

Igen ritka jelenség, amikor egy madár éjszaka dalra fakad, és ezt mindig ijesztőnek tartjuk. A fülemüle éneke és a bagoly huhogása is rémisztő, hiszen nem látjuk ezeket a madarakat. Halloween éjjelén, amikor a két világ közötti fátyol a legvékonyabb, az éjszaka madárdalát az istenek üzenetének tartották akár pozitív, akár negatív értelemben. Ha ezt a lapot választottad, akkor a madárdal arról szól, hogy ki kell bontakoznod a jelenben. Vannak olyan adottságaid, melyekkel az univerzum megajándékozott, amiket egyáltalán nem használsz, sőt, ezeket mélyen eltemetted már magadban. Nincs több idő, használnod kell a képességeidet, felszínre kell hoznod őket. Nincs most már lehetőség a kifogásokra, ki kell hoznod magadból a benned rejlő lehetőségeket! Hidd el, megéri!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram