frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 október 8

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

 

tarot jatek oktober8 felhivas

tarot jatek oktober8 megfejtes

kép forrása:elias-chatzoudis.com pakli: The Halloween Oracle

Választott lapod üzenete:

a. Boszorkány: Ha a boszorkány lapját húztad, az azt jelenti, hogy keresztül tudod vinni a változásokat a saját életeden, és ebben még a csoda is benne lesz! Tudnod kell, hogy megvan hozzá az erőd, és hogy ez az erő valódi! Azt is jelentheti ez a lap, hogy mások fenyegetve érzik magukat a személyes erőd fejlődése és növekedése miatt, és ezek az emberek egyrészt nem ismerik el az erődet, másrészt egyáltalán nem örülnek neki. Vizsgáld meg a szűk és távolabbi környezetedben, hogy ki vagy kik azok, akik úgy érezhetik, az útjukban áll az előrelépésed, céltudatosságod. Próbáld meg távol tartani magadat ezektől az emberektől, már amennyire ez lehetséges. Az mindenképpen fontos, hogy készülj fel ezekre a rosszakarókra, és ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak. E helyett vonzz be új barátokat, lehetőségeket.

b. Múmia: A múmia a halál jelképe, az egyiptomiak nagyon komolyan vették a halált, azonban egy új élet kezdetének hírnöke is egyúttal. Ha a múmia lapját húztad, akkor tudnod kell, hogy a változásra vitathatatlan szükség van, mert bármennyire is akarod, vagy erőlteted, a dolgok nem maradnak mindig ugyanolyanok, változatlanok. Ez a lap azt is jelzi, hogy a változás egy majdani jó érdekében történik. Úgy látod, hogy mindennek vége szakad? Minden ajtó bezárul előtted, és mindenhol csak akadályok várnak rád? Nem szabad megijedned, ez egy természetes szünet az életedben, és az akadályok csupán azt jelzik, hogy taktikát kellene váltanod. Minden problémát képes vagy a kezedbe venni, és irányítani, ha te is akarod.

c. Örök szeretet: A szeretet hatással van az életre és a halálra is. Ha a halálra gondolunk, mindannyian gyászoltuk már szerettünket, így találkozunk először vele. A gyász érzését pedig a szeretet hiányával lehet azonosítani. De a halál ezt a szeretetet csak fizikailag vágja el, lelki szinten nem, ez az az érzés, amit annyi költő megénekelt már, örökké tart, és átlépi még a halál határait is. Ha ezt a lapot választottad, akkor emlékeztetőt kaptál arról, hogy a szeretet a leghatalmasabb erő az univerzumban. Sokkal hatalmasabb, mint a halál ereje. A szerelem vándorol, öröksége, hagyatéka van, és ezt a mindennapi élet során sem szabad elfelejtenünk. Azoknak, akik készen állnak és vágynak egy szerelem befogadására, ez a lap azt jelzi, hogy ez a párkapcsolat hamarosan megjelenik életükben. Állj tehát készen az új kapcsolatra, és fogadd szeretettel!

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram