frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 szeptember 10

Fogalmazz meg magadban egy kérdést jó alaposan, és ha késznek érzed magad, válassz a lapok közül egyet. Hallgass az ösztönödre! Görgess lejjebb, és megtudod, milyen jelentést hordoz az általad választott lap.

 

tarot jatek szeptember10 felhivas

 

tarot jatek szeptember10 megfejteskép forrása: thesteampunkempire.com        pakli: penny dreadful tarot card

Választott lapod üzenete:

1. Kelyhek 2: Ez a lap egyensúlyt, harmóniát, kölcsönös tiszteletet mutat kapcsolataidban. Azt mutatja, hogy ezekben a kapcsolatokban nem az ’én’, hanem a ’mi’ számít. Általában ez a lap romantikus kapcsolatra utal, de természetesen, aki egyedülálló, annak családi, baráti viszonyait jelképezi. A kelyhek 2 a kölcsönös szeretet, megértés, gondoskodás lapja, a megbecsülést jelzi, azokat a kapcsolatokat melyek a boldogság eléréséhez létfontosságúak mindenki számára. Bizonyos esetekben ez a kártya egy új szerelem kezdetét, vagy nagyobb elköteleződést, például eljegyzést, házasságot is jelent. Tekints körül az életedben, és becsüld meg mindazokat az embereket, akikkel kölcsönösen szeretitek egymást!

2. Korongok 7: A korongok 7 azt mutatja, hogy szívesen fektetsz olyan dolgokba munkát és időt, amikről tudod, hogy hosszú távon megtérülnek. Nem a rövid távú, apróbb sikerekre koncentrálsz, mert tudod, hogy a hosszú távú nagy áttörés ezeknél sokkal fontosabb. Azzal is tisztában vagy, hogy a sikernek fenntarthatónak kell lennie. Az viszont biztos, hogyha keményen dolgozol valamiért, és odateszed magad, az előbb-utóbb kifizetődik. Az elmúlt hónapokat ennek a munkának szentelted, és most jött el az az idő, amikor erőfeszítéseid végre megtérülnek. Ez lehet anyagi, vagy erkölcsi siker. Legyél türelmes, és ne szegje kedved a várakozás, bíznod kell magadban, és abban, hogy mindent jól csinálsz, és tudd, hogy nem hiába dolgozol!

3. Diadalszekér: Mostanában sokat küzdöttél valakivel, vagy valamivel (pl. kolléga, főnök, bürokrácia, betegség stb.), de végre felülemelkedhetsz ezen a helyzeten, mert akaraterőddel sikerült leküzdeni az akadályokat. Rendkívül fegyelmezett, keményen dolgozó, és erős akaratú ember vagy. Ha a problémád még fennáll, akkor készülj fel, hogy ez a helyzet hamarosan a te győzelmeddel zárul majd. Ez a küzdelem csak még erősebbé tett téged. annyira céltudatos vagy, hogy a cél felé vezető út számodra még a sikernél is fontosabb, mindent jól akarsz csinálni, és folyamatosan odafigyelsz minden lépésedre. Ez a lap azt üzeni neked, hogy jó úton vagy, csak arra figyelj oda, hogy igényeidet világosan kommunikáld mások felé.

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram