frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 szeptember 17

Szeretnél egy kérdésedre választ kapni?

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. 

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

 

tarot jatek szeptember17 felhivas

 

tarot jatek szeptember17 megfejtes

 forrás: annestokes.com  pakli:annestokes pakli 

Választott lapod üzenete:

a. Korongok ásza: Ez a lap új kezdetet, friss energiákat és inspirációt mutat. Mivel a Korongok ászáról van szó, az új kezdet elsősorban az anyagi világra vonatkozik. Az anyagiak terén új energiák vesznek körül. Ez jelenthet új befektetést, valamilyen vállalkozás elindítását, vagy akár örökséget; pénzáramlást egy nem várt forrásból. Ez egy nagyon pozitív lap, így fontos, hogy a rád váró anyagi lehetőségeket is pozitívan éld meg, és használd ki! A Korongok ásza nem csak pénzügyi, de lelki gazdagságot is jelent. Most az élet minden területén áldottnak érezheted magad, és olyan lehetőségeket kapsz, melyeket mindenképpen meg kell ragadnod. A munkában is szerencsés leszel. Ne feledd ezeket a pozitív érzéseket visszaküldeni az Univerzumba, így még több jó vár majd rád.

b. XVIII A Hold: Ez a lap a félelmeinket szimbolizálja. Azokat  a félelmeket, melyek múltbéli tapasztalataink által vetülnek ki jelenünkre és jövőnkre. Az elfojtott gondolatok és érzések belső bizonytalanságot keltenek bennünk, negatív blokkokat hoznak létre, mely félelmet és idegességet szül. Ahhoz, hogy ez alól felszabadulj, át kell menned egy tisztulási folyamaton, mely során felszínre hozod mélyen gyökerező emlékeidet. Nyúlj le lelked legmélyére, és hozd elő félelmeid, idegességed, blokkjaid és sérelmeid. Hozz elő minden rejtett érzést. Ezek eleinte lehet, hogy összezavarnak, de abban a pillanatban, ahogy lelkedből a tudatos elmédbe kerülnek, meg fogsz tudni birkózni velük, és többé nem háborgatják majd mindennapjaidat, tovább tudsz lépni egy boldogabb élet felé.

c. Kardok 6: Ez a lap arra figyelmeztet, hogy ideje tovább lépni, és valami fontosat hátrahagyni.  Ez eleinte azzal jár, hogy bánni fogod saját döntésed, és sajnálni fogod, hogy tovább léptél, pedig hosszú távon ez a legjobb a számodra. Vannak olyan időszakok, amikor az ember egyszerűen rákényszerül arra, hogy elengedjen valami fontosat, amihez kötődik, de az elengedés néha nagyon nehéz. A veszteséged felett érzett szomorúságod azonban hamarosan felváltja majd egy sokkal ésszerűbb és világosabb gondolkodás, mely segít elfogadni a változásokat. Ne félj elengedni azt, ami a jelenben, vagy a múltban fogva tart. Helyette koncentrálj inkább a jövőre. Lehet, hogy nehéz döntéseket hozol meg, és kompromisszumokat kötsz, de ezek visznek rá a helyes útra!

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram