frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2015 szeptember 3

Szeretnél egy kérdésedre választ kapni?

Akkor nincs más dolgod, mint egy nyugodt, higgadt percedben ráösszpontosítanod a problémádra, és miután tökéletesen megfogalmaztad a kérdésed, válassz egy lapot! Amelyiket elsőre érezted, az a Te lapod! Görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

 

tarot jatek szeptember3 felhivas

tarot jatek szeptember3 megfejteskép forrása: annestokes.com        pakli: anne stokes collection

Választott lapod üzenete:

a. Botok ásza: A botok ásza a cselekvés lapja. Azt jelzi, hogy rendkívül lelkes vagy és tettre kész abban a projektben, munkában, amit véghez szeretnél vinni. Tedd meg az első lépéseket a megvalósítás felé, még akkor is, ha olyan típusú ember vagy, aki mindent előre el szokott tervezni. Az a fontos, hogy most cselekedj, és ne tölts több időt a tervezéssel és a kutatással. Ez a lap azt is jelzi, hogy mostanában fogsz egy áttörést tapasztalni az életedben, egy olyan pillanatot, amikor egy valóban világmegváltó ötleted támad, ami teljesen új kapukat nyit majd meg előtted. Új lehetőségeket kapsz, és egy teljesen más világ vár majd rád. Arra figyelmeztet ez a lap, hogy most minden lehetőséged adott rá, hogy változtass a sorsodon, és csupán rajtad múlik, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel.

b. Az uralkodó: Ez a lap a tarot lapok apa figurája. Védelmezi szeretteit.  Bölcsességgel, útmutatással vezérel mindenkit maga körül. Most neked is ebben a szerepben kellene helyt állnod. Tapasztalataidat most meg kell osztanod a körülötted lévőkkel, át kell adnod a tudásod a következő generációnak, biztonságot és kényelmet kell teremtened magad körül, ami bizony nem könnyű feladat. A káoszból kell most rendet teremtened, és ehhez bizony rendszerben kell gondolkoznod egy felépített szisztéma szerint. Ragaszkodnod kell a terveidhez mindaddig, míg véghez nem vitted őket. Ez a lap azt is jelzi, hogy nagyon szeretnéd már látni, ahogy terveid megvalósulnak. Nemsokára egy olyan lehetőség tárul eléd, mely segít letenni az alapjait a sikeres jövőnek.

c. Kardok 3: A kardok hármas szomorúságot, magányt, összetört szívet, szenvedést mutat. Valamilyen váratlan veszteség ért nemrég, ami nagyon fájdalmasan érintett. Ez a lap lehet egy figyelmeztető előjele is egy ilyen eseménynek, melyre ha lélekben felkészülsz, a fájdalom mértéke csökkenthető valamilyen mértékben. Ezek a negatív érzések velejárói minden életútnak, nélkülük nem volnának kihívások, leckék, amikből tanulunk. Ez a lap arra ösztönöz, hogy küzdj meg azzal a fájdalommal, ami téged ér, és próbáld megérteni, hogy a fájdalom útján hová juthatsz el az életedben. Ha valaki megbántott, vagy rosszul bánt veled, és úgy érzed, nem fogsz tudni többé szeretni, akkor változtasd meg ezt a képzeted. Néha a veszteség az, ami elvezet ahhoz, hogy a jövőben kiteljesedhess.

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram