frabato-magus-logo-vilagos
április 14, 2016

Tarot játék 2016 április 14

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Tarot of the Gnomes tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!A kép forrása:  www.daryna.ca

 

 Ha a piros triangum szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : A VÉGÍTÉLET  jóskártya:

A megfordított Végítélet lapja azt mutatja, hogy most boldogtalan vagy, és elszigetelve érzed magad, úgy gondolod, nem tudsz felülemelkedni a problémákon. A múltban hoztál olyan döntéseket, melyek következményeit most viselned kell ahhoz, hogy értékes leckéket kapj, és levond belőlük a megfelelő tanulságokat. Attól is félsz, hogy fontos döntéseket kell meghoznod. A változás elkerülhetetlen. Ha nem vagy képes elfogadni a változásokat, és küzdesz ellenük, akkor ez a stagnáló állapot útját állja a lehetőségeknek, az előrelépésnek, a fejlődésnek. Az ilyen nem kívánt változások miatt védtelennek érzed magad. Ideje lenne elengedned, ami visszatart, legyen az munkahely, kapcsolat, vagy körülmény, mely már nem szolgálja az érdekeidet.

 Ha a Hold szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! : BOTOK 5-ÖS jóskártya:

A fejre állított Botok 5 azt mutatja, hogy amikor csak teheted, próbálod kerülni a konfliktust. Egy vita során úgy érzed, legszívesebben elmenekülnél a helyszínről. A helyett, hogy kiállnál saját véleményedért, vagy megmondanád, ami nem tetszik, inkább a szőnyeg alá söpröd a problémát. Pedig néha a konfliktus jó dolog, és a vitára szükség van ahhoz, hogy érvényre tud juttatni az akaratod, az álláspontodat. Egy vitából néha sokkal jobb megoldás születik, mint amikor ráhagyod a másikra az ő akaratát. Érdemes lenne kiállnod az igazadért, és azokért a dolgokért, amik fontosak neked, és nem lehetsz mindig megalkuvó. Ha egyszer végre vállalod a véleményed, akkor rá fogsz jönni, hogy mekkora megkönnyebbülést jelent kimondani, ami a szívedet nyomja!

 Ha a narancssárga szakrális rombusz szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! :KORONGOK KIRÁLYA  jóskártya:

A fejre állított Korongok királya valamiféle kötelezettségtől való félelmet mutat.  Ez lehet egy munkával kapcsolatos elköteleződés, de utalhat emberi, személyes kapcsolatra is. Lehet, hogy eddig azt hitted, megtaláltad életed párját, ám most mégis úgy érzed, nem ő az, akire vágysz, mert nem annyira megbízható, ahogy az elején gondoltad, túlságosan rád telepedett, és a kapcsolaton uralkodni akar, és birtokolni téged. Ha már meglévő kapcsolatod van, akkor most nehéz időszakon mentek keresztül, mert eddig ő volt az erős vár, aki mindenre tudta a megoldást, viszont most neked kell őt támogatnod, hogy visszanyerhesse az erejét.  Az is elképzelhető hogy a tágabb családban van valamilyen vitás helyzet, egy bizonyos családtag tart sakkban  mindenki mást. Együttes erővel kell megoldást találnotok erre a kellemetlen szituációra!

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram