frabato-magus-logo-vilagos
április 7, 2016

Tarot játék 2016 április 7

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: Tarot of the Gnomes tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!A kép forrása: www.artstation.com

 

 a, : KELYHEK 4-ES  jóskártya:

A megfordított Kelyhek 4-es lapja egy ajánlat lehetőségét mutatja, de ezért nagyon keményen meg kell majd dolgoznod. Most is ott van az orrod előtt, csak észre kell venned, és lecsapnod rá. Lehet, hogy annyira lefoglalnak most a saját dolgaid, magánügyeid, hogy észre sem vetted ezt a kiaknázatlan aranybányát. Tárd ki az elméd és a szíved az új lehetőségek felé, mert így beengeded őket az életedbe. Ez a fordított lap arra is utalhat, hogy volt olyan időszak az életedben, amikor nem mutattad ki egy számodra fontos embernek az érzéseid helyett inkább visszavonulót fújtál, és elzárkóztál tőle. Gondolkodj el azon, hogy ez milyen hatással van most a téged körbevevőkre, és figyelj oda nagyon az érzéseikre és szükségleteikre!

 b,: KARDOK 9-ES  jóskártya:

A fejre állított Kardok 9-es aggodalmat, idegességet mutat, ami miatt éjjel sem tudsz aludni, mert folyton zakatolnak a fejedben a kerekek, pedig a helyzet nem annyira bonyolult, mint amilyennek most megéled. Amikor valamilyen rossz, vagy kellemetlen dolog történik veled, képes vagy annyira felhúzni magad rajta, hogy elveszted a józan ítélőképességed és a tisztánlátásod, és már képtelen vagy felmérni, hogy az adott szituációban milyen lehetőségeid vannak. Amit tenned kell, hogy megállsz, és megpróbálsz objektív maradni, és felmérni a helyzetet. Próbáld meg csökkenteni a félelmeket és idegeskedést az életedben, és törekedj arra, hogy józanul végiggondold az eseményeket, és mérlegeld lehetőségeidet.

 c,: A TORONY  jóskártya:

A megfordított torony lapja azt sugallja, hogy folyton a változásra vágysz, de tudat alatt mégis félsz tőle. Attól tartasz, hogy a változás fájdalmat, és rombolást hoz magával, ezért állsz ellen neki. Talán tisztában is vagy vele, hogy ahhoz hogy valódi és NAGY változást hozhass létre, keresztül kell menned egy kényelmetlen, és kellemetlen időszakon. amit viszont nem szívesen vállalsz. Eljött viszont az ideje annak, hogy nagyban gondolkozz, és nem szabad félned azoktól a nagy lépésektől, amik most előtted állnak. Természetesen ez egy ingoványos, veszélyes terület, amelyre lépni készülsz, de ha valóban meg szeretnéd ugrani azt a lécet, amit most magasra tettél, akkor kockázatot kell vállalnod.

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram