frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 25, 2016

Tarot játék 2016 augusztus 25

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!kép forrása: razielmb.deviantart.com    AnneStokes Tarot pakli

 

A, : KELYHEK ÁSZA  jóskártya:

A kelyhek ásza a lehetőségek szimbóluma a mély érzések, intimitás, szenvedély és szeretet területén. Azt mutatja, hogy az érzelmi tudatosság magvait már elvetetted az életedben, bár lehet, hogy ezt még nem ismerted fel. Ha a palánta majd szárba szökken, bármilyen alakot ölthet, lehet vonzalommá, erős érzelemmé, intuícióvá, vagy szimpátiává. Kívülről érkezve jelenthet felajánlást, ajándékot, lehetőséget, szerelmi viszonyt. Ha ezt a lapot választottad, tudnod kell, hogy a szeretet energiája most érted dolgozik, általában azt jelenti, a szeretet adja most minden helyzeted lényegét. Nézz körül, van-e valaki, akinek meg kell bocsájtanod, vagy épp bocsánatot kell kérned? Ideje, hogy helyre tedd ezeket az érzéseket!  

B, : FORDÍTOTT KARDOK 8-AS  jóskártya:

A fejre állított kardok 8-as azt mutatja, hogy nehéz időszakon mentél keresztül, és nyitottabbá váltál a változásra, és önmagad elfogadására. Képes vagy felülről nézni azt, hogy mi működött a múltadban, és mi nem. Tudod, hogy vannak lehetőségeid, és egyszerűen nem vagy hajlandó tovább játszani az áldozat szerepét, mert tisztában vagy azzal, mennyi mindent tartogat számodra az élet. Szabadulj meg minden olyan dologtól, mely korlátoz és visszatart, s melyek elsősorban a múltból származnak. Egyszerűen csak engedd ki azokat a csontvázakat a szekrényből, és engedd el azokat az eszméket és viselkedésformákat, amelyek eddig a múltban tartottak, és visszafogtak.

C, : URALKODÓNŐ  jóskártya:

Az uralkodónő lapja a termékeny, életet adó édesanyát jelképezi, aki együtt lélegzik a Földdel. Az Uralkodónő lapja arra ösztönöz, hogy erősítsd a kapcsolatod a természettel, mert gyakran az élvezetek hajhászása messzire sodor bennünket gyökereinktől. Emlékeztessen ez a lap arra, hogy két lábbal mindig a földön járj. Ha ezt a lapot választottad, az az anyaság több aspektusára is felhívja a figyelmed. Az élet, és az alkotás fontosságára, a gondoskodásra, az odafigyelés fontosságára. Van olyan a szeretteid között, akire mostanában kevesebb figyelmet szenteltél? Van olyan rokonod, barátod, akinek tudnál segíteni? Férfiakban és nőkben egyaránt megtalálható a gondoskodó szeretet. Mutasd most ezt az oldalad, mert önzetlenül adni felemelő érzés!

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram