frabato-magus-logo-vilagos
december 1, 2016

Tarot játék 2016 december 1

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked Pakli: Alchemy gothic tarot

I. : A KELYHEK 9-ES  jóskártya:

Ha a Kelyhek 9-est választottad, akkor van okod mosolyogni. A boldogság és az elégedettség kéz a kézben járnak, és most úgy tűnik, ebből semmi és senki nem mozdíthat ki. Az életed most sokkal jobban alakul, mint eddig bármikor a múltban. Az egyetlen tanács, amit olyankor adok, ha valaki ezt a lapot húzza, hogy élvezze ki! Azok a dolgok, amik eddig nem mentek olyan jól az életedben, legyen az szerelem, anyagiak, boldogság, most hirtelen fordulatot vesznek. Itt az ideje, hogy nagyot merj álmodni. Minden, amire eddig csak vágyakoztál hirtelen elérhetővé vált. Szokták ezt a lapot a kívánság kártyájának is nevezni, mert minden, amit kérsz, most valóra válik, így érdemes most nagyot kívánni!  Anyagi szempontból is nagyon jó ez a lap, fizetésemelést, vagy váratlan pénzösszeghez jutást jelenthet. Ezzel párhuzamosan, a hangulatod is csodás. Ne fogd vissza magad, mert a jókedv ragadós!

Az építmény, amit lopott érzelmekre építesz, sérülékeny.

 

II. A DIADALSZEKÉR  jóskártya:

A Diadalszekér lapját a Rák jeggyel szokás azonosítani, így akár a ráknak a páncéljával, védened kell magad. Erre pedig nincs megfelelőbb hely, mint az otthonod, ahol biztonságban vagy. Érzelmeid hozd egyensúlyba egy olyan környezetben, ahol védelmet élvezel, így megláthatod, mi az, amire szükséged van.  Még fel kell fedezned, mi a te végzeted, és eközben érezned kell, hogy biztos lábakon állsz. Nagyon fontos, hogy ahhoz, hogy tudd, mire van leginkább szükséged az életedben, kontroll alatt kell tartanod az érzelmeidet, és kicsit felülről szemlélned önmagad. Ha megvan a terved, van kívánságod, akkor is ki kell várnod azt az időt, míg minden a helyére kerül, és teljesül. Bármire vágysz is, kívánságod, célod hosszú távú, ezért sok energiát kell majd beletenned. 

 Az erőszak a hús akarata fémbe öltözve. Erőszakkal szemben állva nincs semmiféle védelem.

 

III.: A KARDOK 2-ES  jóskártya:

Úgy érzed, valaminek a mélyére kell ásnod, amit most nem látsz tisztán? Meg kell hoznod egy fontos döntést, de a lapok nincsenek kiterítve előtted, így nem tudod, mi lenne a legjobb lépés. Ez az a vízválasztó, amit a Kardok 2-es mutat. Merre indulj? Mit válassz?  Nem csak arról van szó, hogy nem tudod, mit tegyél, hanem inkább arról, hogy nem érzed úgy, hogy megteheted, amit a szíved diktál. Ez lehet, hogy azért van, mert még olyan valaminek a helyére kell kerülnie, amit nem tudsz irányítani, egy válaszra vársz valakitől, mielőtt meg tudod hozni saját döntésedet.  Nehéz helyzetet mutat ez a lap, mert valaki mástól függsz.  És ebben a dologban rejlik a válasz is, ha valakinek ki vagy szolgáltatva, van-e eben a döntésben olyan rész, amit egyedül is meg tudsz lépni?  Ha igen, akkor máris kicsit visszanyered az erődet ebben a helyzetben. A félelem dermesztő lehet, de ha akár csak egy picit is előre mozdulnak a dolgok, a feszültség oldódik. Lenne olyan valaki, aki segíthet? Nem kellemetlen tőle segítséget kérni? Ha nem, akkor tedd meg!

A csata azzá tesz téged, ami ellen harcolsz.

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram