frabato-magus-logo-vilagos
december 29, 2016

Tarot játék 2016 december 29

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: NekroXIII. Tarot pakliingyenes jóslás, jóskártya lapjai, minden csütörtökön frabatotarot , válassz egy lapot

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes tarot kártyajáték jóskártya üzenetei a számodra, frabatotarot minden csütörtökön

 Ha ezt a jóskártya lapot választottad, ez a személyes üzeneted az égiek szerint! : A DIADALSZEKÉR  jóskártya:

Az ünnepek ideje alatt, egy új időszak köszönt be az életedbe! A Diadalszekér főlap az egyetlen lap, mely arról árulkodik, hogy régi életünket minden félelem és rossz érzés nélkül hagyhatjuk hátra. Az ünnepek után képes lehetsz majd felvállalni a változással járó kockázatokat, és ezzel még önmagad számára is meglepetésszerűen bizonyíthatod eltökéltséged. Eljött a Te időd! Ráadásul nem csak a szokásos év végi lezárások ösztönöznek erre, hanem a mai Újhold mágikus ereje is a változtatás kényszerét erősíti benned. Határozd el magad céljaid szerint! Most végre van elég bátorságod, hogy a kezedbe vedd saját életed irányítását! De mindig hallgass intuícióidra (fejleszd is azt folyamatosan!), mert az új életedben nem rendelkezel még minden tapasztalattal. A 2017-es éved egy újabb 1-es év, elkezdett utad eleje. Még rengeteg tanulás vár még rád a jövőben, míg eljutsz a teljes kiteljesedésig! 

Az erőszak a hús akarata fémbe öltözve. Erőszakkal szemben állva nincs semmiféle védelem.

 

Ha ma a mézeskalács jóskártya tarot lapot választottad, ezt az üzenetet kapod általa: AZ IGAZSÁGOSSÁG  jóskártya:

Azt kapod, amit megérdemelsz! E lap kettőst jelentést tartogat. Így év vége felé, mindannyian számot vetünk a múló évünk eredményeivel. Ha még ma nem is tetted ezt meg, más nem a választott jóskártya lapodnak köszönhetően, biztosan meg fogod ezt tenni! Te is tudod, hogy mindennek oka van. És igen, még ezt a lapot is okkal választottad! Ha ezt az évet őszintén, becsületesen, és tiszta szívvel élted végig, akkor az ünnepek ideje is csupa jót tartogatott eddig is és még az elkövetkező napokban is a számodra. De ha őszinte vagy magaddal és ezzel ellentétben ebben az évben ártottál másoknak, kétes eszközökhöz folyamodtál céljaid elérése érdekében, akkor környezetedtől most ennek a visszhangját kell elszenvedned! A 2017-es esztendő nem csak egy újabb év kezdete lehet, ráadásul most a kezdő lépéseidhez az Újhold mágikus, tisztító ereje lehet a támaszod! Vasárnaptól pedig egy újabb 1-es év következik, változtathatsz az életeden, mindenhez való hozzáállásodon. Kezdhetnéd ezzel a fogadalommal is: élj úgy, hogy mindig vállalhasd a felelősséget tetteidért, és ha hibáztál, próbáld meg rendbe hozni! Sohasem késő!

Semmiféle helytelenség nem szennyezheti be azt, ami helyes. Legyen jó, vagy rossz, minden eléri a végzetét.

 

Ha a mai választott jóskártya tarot lapod a fagyöngy volt, akkor ezt üzenik neked az égiek : BOLDOGSÁG  jóskártya:

Te egy nagyon szerencsés ember vagy! Körülvesznek mindazok, akik szeretnek itt, e világban, de még azon túlról is. Élvezd ki ezt a szeretetet! Könnyed, és kellemes időszakot tartogatnak számodra az idei év utolsó napjai is. Hatalmas energiákkal tölt fel a mai Újhold mágikus ereje, mellyel könnyedén, tehermentesen léphetsz a következő évedbe. Az ünnepek alatti találkozások ideje alatt, rokonaidnak, barátaidnak is feltűnik, hogy igazán gondtalannak érzed most magad. Ráadásul ha az örömödet másokkal is megosztod, akkor nem csak táplálkozol a pozitív energiákból, de táplálod is azokat. Ezzel biztosíthatod, hogy a jövő éved is hasonlóan, boldogságban teljen majd. Ez a csodás állapot pedig akkor is nagyon élvezni való ha párkapcsolatban élsz, párodban régi szikrákat kelthetsz lángra most! Ha pedig még keresed azt, aki életed részese lehet, akkor mindenképp használd ki az év vége alatti partik, bulik, meghívások lehetőségét, mert iszonyat mágneses erő árad most belőled! 

Csókot lehelni a szeretett kedves ajkára a fagyöngy alatt: egy pecsét, az örökké tartó szerelem pecsétje.

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged! 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram