frabato-magus-logo-vilagos
december 8, 2016

Tarot játék 2016 december 8

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked Forrás: https://www.af-studios-deviantart.com/art/Shattered    Pakli: AlchemyGothic 

az mai választott lapod, a tenyér jóskártya, ezt üzeni neked : A SZERETŐK  jóskártya:

Elsőre ez a lap a szerelemről szól, pedig igazából a személyes felelősséget mutatja, melyeket tetteinkért vállalunk. Természetesen ez egy nagyon jelentőségteljes lap is, hiszen két embert mutat, akik úgy határoztak, hogy együtt lesznek a jövőben.  A szeretők lapja mutathat egy valós döntési helyzetet két lehetséges partner között, vagy éppen egy olyan helyzetet, amikor két, számodra fontos ember közül kell választanod, például a párod és egy számodra fontos ember, például az egyik szülőd közül. Ilyenkor a legfontosabb, hogy hallgass a szívedre. A Szeretők lapja olyankor jelenik meg, ha valamilyen döntést kell meghoznunk magunkról, életünkről, szerelmünkről, karrierünkről, és önállóvá kell válnunk. Karrier, és üzleti szempontból ez a lap egy jelentős döntést mutat. Hallgass ez esetben is a belső hangra, mert úgy nem hibázhatsz! 

Amikor egyedül vagy, nem vagy elégséges. Ellentéteknek kell találkozniuk, hogy valami újat alkossanak.

 

 mai választott tarot lapod, a horgony jóskártya ezt üzeni neked: KORONGOK 4-ES  jóskártya:

Ha ezt a lapot választottad, akkor azon töprenghetsz, hogy a pénzügyeidet kicsit másképp kellene kezelned. Lehet, hogy a megtakarításaidat kellene kicsit gyarapítanod ahhoz, hogy anyagilag biztonságban érezhesd magad. Félsz az anyagi veszteségtől, sebezhetőségtől, ezért dönthetsz úgy, hogy ideje takarékoskodni. Ez egy remek alkalom lehet arra is, hogy új üzleti ügyeket indíts el. Szánj rá időt, mérlegeld a lehetőségeidet. Ne siesd el! Ha biztonságot keresel, az azt jelenti, hogy nagyon gondosan kell eljárnod, és döntést hoznod a jövődről. Ha más emberekkel kapcsolatban hezitálsz, akkor nagyon figyelj oda arra, hogy mérlegeld, ki a jó a számodra az életedben, és ki az, akit el kell engedned. Ne félj attól, hogy mások mit gondolnak! Saját sorsodat te irányítod, és ez a lap arra ösztönöz, hogy vedd a kezedbe a gyeplőt!

Nincs elérhetetlen cél!

 

 mai választott tarot lapos, a szárny jóskártya, ezt üzeni neked : BOTOK 6-OS  jóskártya:

A kommunikáció javulását várhatod közted és a körülötted lévők között. Minden kapcsolatod úgy általánosságban sokkal nyugodtabb és kellemesebb lesz, mint amilyen eddig volt.  Ez az új, harmonikusabb és nyugalmasabb szakasza az életednek nem csak társasági kapcsolataidra, de személyes életedre is hatással lesz. Vágyaid, kívánságaid beteljesülhetnek. Élvezd ki ezt az életszakaszt, és tedd produktívvá. Az emberek nem csak arra emlékeznek, amit mondtál, hanem arra is, milyen érzéseket keltettél bennük.  Ennek tükrében próbálj meg úgy kommunikálni másokkal, hogy arra figyelsz, hogyan érzik majd magukat a veled való beszélgetés után.  Ez után figyeld meg, mennyire másként viszonyulnak hozzád. Amit adunk, azt is kapjuk vissza!

Még fejetlenül is lehet tanulni és nevetni.

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram