frabato-magus-logo-vilagos
február 22, 2016

Tarot játék 2016 február 18

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2016februar18 felhivas

tarot jatek 2016februar18 megfejtes

pakli: alchemygothic tarot       kép forrása: lilith-asylum-studio.deviantart.com

 

Választott lapod üzenete:

a. Botok királynője: Ez a lap azt mutatja, hogy te egy nagyon barátságos, nyitott és független ember vagy. A függetlenség alatt azonban nem azt kell érteni, hogy önző vagy, ezzel ellenkezőleg, a családodért, közeli barátaidért bármit megtennél. Ez a lap utalhat egy olyan személyre, akiben megbízhatsz, aki a támaszod lehet. Ez a szerető barát hamarosan egy nagyon hasznos tanácsot ad neked. Valószínű, hogy hölgyről van szó, és vele a barátságod mély és kölcsönös, segítségét hamarosan viszonozhatod majd. Ennek a hölgynek a tanácsát követve a siker útjára léphetsz. Ezt az utat most a családi légkör is messzemenőkig támogatja, hiszen a közeljövőben harmonikusan és konfliktusoktól mentesen telnek mindennapjaitok.

b. Kardok 2: Ez a lap az erők egyensúlyát mutatja. Nem feltétlenül a küzdelem hiányát kell látni benne, inkább az ellenpóluson a sajátunkhoz hasonló erő megjelenését.  Azt jelentheti ez a lap, hogy közvetítő szerepet töltesz be egy konfliktusban, próbálsz segíteni a feleknek rendezni azt, vagy te magad vagy olyan dilemmában, amiből most nem igen látod a helyes kiutat. Ebben a helyzetben muszáj lesz állást foglalnod, mert csak akkor költözhet vissza a béke az lelkedbe. Ha a múltaddal kapcsolatban őszinte vagy, az segít meghozni a nehéz döntéseket. A konfliktusokat teljesen új megközelítésből próbáld meg megoldani! Sajnos a mostani helyzet minden energiádat leköti, ezért minél hamarabb felül kell emelkedned döntésképtelenségeden! Amint meghozod ezt a döntést, minden feszültség pillanatok alatt párolog majd el az életedből! Ne késlekedj!

c. Diadalszekér: Ez a lap azt mutatja, hogy kemény munka vár rád. Ez lehet, hogy gyorsan megoldható, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy amibe most belekezdtél hosszan tartó, és kemény munkát vár tőled. Lesznek göröngyös utak, hullámhegyek, hullámvölgyek és zsákutcák, de az nagyon fontos, hogy ne add fel, és ne veszítsd el a hited! Ezek a nehézségek megtanítanak a célra fókuszálni, kitartással és szervezéssel felülemelkedni a problémákon, és olyan magabiztosságot adnak, melyet csak azok birtokolnak, akik véghezvittek valami olyat, amiről kezdetben azt gondolták, lehetetlen! Ha most végigcsinálod azt, amibe belefogtál, kevés olyan erő van, ami lesöpör a lábáról egy olyan személyiséget, mint amilyen te vagy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram