frabato-magus-logo-vilagos
február 25, 2016

Tarot játék 2016 február 25

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2016februar25 felhivas

tarot jatek 2016februar25 megfejtes

pakli: alchemygothic tarot       kép forrása: zummerfish.deviantart.com

 

Választott lapod üzenete:

1. Botok lovagja: Ez a lap spontaneitásra, és az események gyors, egymást követő változására utal. Néhányan körülötted ezt az időszakot úgy fogják értékelni, hogy szeszélyes vagy, de ezzel nem kell törődnöd, mert nagyon élvezed azt, hogy rengeteg az energiád. Ez a lap változást is jelenthet számodra, melyet elsősorban egy utazástól, vagy valamilyen környezetváltozástól várhatsz. Jó, ha tudod, hogy ez a változás hirtelen köszönt majd be az életedbe. Lehet, hogy mostanában voltak konfliktusaid a munkahelyeden, melyek nagy szerepet játszhatnak a körülötted alakuló eseményekben. Egy spontán döntésed folytán beteljesül valamilyen vágyad, méghozzá a legváratlanabb módon! Ha a döntés nem is a tiéd volt, hanem így alakultak a dolgok, tudd, hogy örömre, és boldogságra találsz az új helyzetben.

2. A Mágus:A Mágus lapja az intelligens és ügyes kommunikációra utal. Ha ezt a lapot választottad, azt üzeni, hogy megvan a kellő önbizalmad ahhoz, hogy ötleteidet tettekre változtasd, és elérj velük másokat. Olyan változásokra mutat rá ez a lap az életedben, melyek fizikai és gyakorlati szempontból érintenek majd téged, nem pedig lelki, vagy elméleti síkon. Egy olyan munka megvalósításának küszöbén állsz, melynek sikere kizárólag saját akaraterődön és eltökéltségeden múlik. A jövő nem csak a lehetőséget, de a kockázatot is magában rejti. Nagyon sok múlik majd a barátok és közeli ismerősök támogatásán, ezért különösen ügyelj a következő időszakban kapcsolataid ápolására. A siker most új kezdetet jelenthet számodra!

3. Kelyhek 4: Az érdektelenség az ember egyik legfőbb ellensége. Ez a lap egy figyelmeztetés arra, hogy ki kell törnöd jelenlegi élethelyzetedből. Keress okokat, embereket, akikért érdemes ezt megtenned. Állíts fel új célokat, keress új utakat! Itt az ideje annak, hogy kockázatot vállalj, mert a bukás még mindig kisebb rossz, mint az, hogy többé nem keresed a sikerhez vezető utat! Az elégedetlenséged saját magától nem fog változni, mert a dolgok önmaguktól nem történnek meg csak úgy! Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és változtass, nézd más szemszögből a dolgokat! Ne félj egy jó nagyot lépni előre! Apróbb célokat tűzz ki a nagy cél és a kezdet közé, és jutalmazd meg magad minden lépésnél, melyet önerőből elértél. Hajrá! Higgy magadban, mert képes vagy rá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram