frabato-magus-logo-vilagos
február 22, 2016

Tarot játék 2016 február 4

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2016februar4 felhivas

tarot jatek 2016februar4 megfejtes

kép forrása: streetx222.deviantart.com pakli: alchemygothictarot

Választott lapod üzenete:

a. Korongok lovagja: Ez a lap azt üzeni, hogy megbízható, nyugodt, becsületes tisztességes ember vagy, s a mai világban nagyon ritkák ezek az erények. Egy másik olvasatban az is elképzelhető, hogy egy ilyen erényes fiatalember lép hamarosan az életedbe. Megbízható, felelősségteljes természetednek hála a munkád mindig kifogástalan, és ez a hozzáállásod a sikeres jövőd kulcsa. Bátorításra számíthatsz egy nálad fiatalabb személytől, és úgy érzed, megkapod az ambícióid megvalósításához szükséges biztonságot. Folytasd ugyanúgy a dolgokat, ahogy eddig tetted: türelemmel, odafigyeléssel, így még a legtávolibban és elérhetetlennek tűnő céljaidat is megvalósíthatod.

b. Szerencsekerék: A Szerencsekerék lapja az élet körforgását, folytonos változását szimbolizálja, és pozitív új kezdetet jelent. Több mint valószínű, hogy pozitív események sorozata vár most rád, de mint tudjuk, a szerencsét nem lehet irányítani, vagy befolyásolni. Azokat a dolgokat, melyeket irányítani tudsz, kezeld elővigyázatosan, és ne agonizálj túl sokat azokon a dolgokon, melyek felett nincs hatalmad. A siker alapjait már lefektetted, a beteljesüléshez azonban el kell fogadnod a változás szelét. A jövőben lehetőséged adódik majd arra, hogy új utat válassz magadnak, egy teljesen más, boldogabb életutat, és ez bizony kevés ember számára adatik meg. A gondolkodásmódodnak is készen kell állnia a változásra, mert nem minden tettünket válthatjuk sikerre, de mindenből tanulhatunk, és ez segíti személyiségünk fejlődését, és az előrelépést.

c. Botok 4: Nyugalom és béke költözik be most az életedbe, mely apróbb örömökként mutatkozik meg. Ügyelj, rá, nehogy alábecsüld az élet apró örömeit. Olyasmikre gondolj, mint amikor reggel csodaszép napfelkeltét látsz, összefutsz egy régi kedves ismerőssel, kedves, elismerő szavakat kapsz másoktól, kipihenten ébredsz, vagy főzöl valami finomat. Ez a lap egy pozitív mindazoknak, akik egy kapcsolat elején járnak, vagy új otthonba költöznek. Élvezd ezekben a napokban szeretteid, barátaid társaságát. Most éppen ott vagy az életedben, ahol lenned kell. Értelmes céljaid vannak, és azok megvalósításában rengetegen támogatnak, melletted állnak. Higgy magadban, és használd fel a pozitív energiákat döntéseidben Úgy tűnik, a jövőd biztos alapjait sikerült lehelyezned. Folytasd az utad, és csak nézz előre; élvezd az élet apró örömeit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram