frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

Tarot játék 2016 január 14

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

 ingyenes tarot jóskártya játék lapjaiban rejlő e heti személyes üzenetedet az égiektőlkép forrása: https://vk.com/darkartspace pakli: penny dreadful tarot card

 

sosem véletlenül választassz jóskártya lapot. Ma is üzent neked sorsod, őrangyalod! : KORONGOK 7-ES  jóskártya:

Itt az ideje, hogy néhány régebbi ügyedet háttérbe szorítsd annak érdekében, hogy több figyelmet szentelhess a sürgősebb kérdéseknek. A terveid most nem állnak úgy össze, mint ahogyan szeretted volna. Ha volt mostanában konfliktusod, akkor próbálj meg diplomatikus lenni, és hallgass az eszedre. Felesleges belemenni egy parttalan vitába. A jövőbeli sikered azon múlik, képes vagy-e felülkerekedni az ellenfeleden. A stratégia, amit most választasz, nagymértékben befolyásolja majd, hogy vereséget szenvedsz, vagy győztesen jössz ki a harcból. A legjobb, amit ilyen esetben tehetsz, ha alaposan megfigyeled az ellenfeledet. Ne siesd el a dolgokat, az idő kulcsfontosságú lehet!

sosem véletlenül választassz jóskártya lapot. Ma is üzent neked sorsod, őrangyalod! : A VILÁG  jóskártya:

Ha valaki a világ lapját húzza, az általában 3 különböző dolgot jelenthet a számára: 1. Végül minden a helyére kerül pl.: diplomaszerzést, elhúzódó eljegyzést követően az esküvő megvalósulását, nagy projekt sikeres befejezését. Tehát a megvalósulást jelenti, és az a fölött érzett örömet, vállveregetést. 2: Szakmádban tanítóvá, mesterré érsz, dolgozóból szakértővé válsz. Az is lehet, hogy kilépsz alkalmazotti státuszodból, és saját vállalkozásba kezdesz. Ha idősebb vagy, akkor hamarosan eljön a nyugdíjazásod és a pihenés ideje. 3.  Jelenthet ez a lap egy hamarosan, vagy a későbbiekben megvalósuló utazást is. Akárhová is utazol, nagyon szívesen látott vendég leszel, és csupa pozitív tapasztalattal térhetsz majd haza.

sosem véletlenül választassz jóskártya lapot. Ma is üzent neked sorsod, őrangyalod!: KELYHEK KIRÁKLYNŐJE  jóskártya:

Most már eljutottál arra a pontra, amikor kellő önismerettel rendelkezel, képes vagy a személyiséged minden apró részletét egyensúlyban tartani. A sikerhez még nem értél el, de az is elérkezik, ha képes vagy tovább mélyíteni belső tudásod. Az életedben rejlő lehetőségeket egy női alak rád gyakorolt hatása fogja felfedni számodra. Ez a nő kihívások elé állít téged, vagy inspirál, de bármit is tesz, mindenképpen értékes lesz a számodra!  A következő időszakban keresd szeretteid, barátaid között a hölgyek társaságát, és merj tanácsot kérni tőlük, legyenek akár idősebbek, vagy fiatalabbak, mert az igazi női bölcsességre van most szükséged. Utadat most az érzelmeid határozzák meg, még akkor is, ha üzleti ügyekről van szó. Hallgass az intuíciódra!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram