frabato-magus-logo-vilagos
január 28, 2016

Tarot játék 2016 január 28

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

 ingyenes tarot jóskártya játék lapjaiban rejlő e heti személyes üzenetedet az égiektőlkép forrása:  www.facebook.com/saritaangeldesign pakli: ghost tarot pakli

 

1. : KORONGOK 8-AS  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy életedben jelen van ugyan a stabilitás és a biztonság, mégsem vagy boldog, és nem vagy teljesen megelégedve az életeddel. Ez a lap egy erős lökést ad ahhoz, hogy előre lépj, és bátorságot, hogy új irányt vegyen az életed. Vizsgáld át tüzetesen az életed különböző területeit, a munkádat, kapcsolataidat, és találd meg, mi az amit az életedben unalmasnak, közönyösnek érzel. Ezen a területen cseréld a biztonságot valami olyasmire, ami boldoggá tesz. Rengeteg jó lehetőség vár rád, utazás, munkahelyi sikerek, de csak abban az esetben, hogyha hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból. 
 

2. : FŐPAPNŐ  jóskártya:

Nagyon jó megérzéseid vannak. Egyszerűen csak el kell hinned az eszeddel, hogy érdemes a szívedre hallgatnod.  Ez a lap azt is jelentheti, hogy olyan valaki lép be az életedbe, aki erős megérzéseivel utat mutat majd neked. Ez a megújulás lapja is, így ha nem vagy megelégedve azokkal az emberekkel, akik körülvesznek, azzal a munkával, amit most végzel, akkor keresd új emberek társaságát, és nézz új lehetőségek felé. Csak annyit kell tenned, hogy a megérzéseidre hallgatsz, így biztosan megtalálod a helyes utat. Ha motivált maradsz, és van elég önfegyelmed, akkor a jutalom sem fog elmaradni! Még rengeteg felfedezésre váró terület van az életedben, amit meg kell tapasztalnod!

3. : KELYHEK 5-ÖS  jóskártya:

Ez a lap egy figyelmeztetés, hogy valamilyen veszteség, vagy csalódás fog érni a jövőben. Az életedben most visszaesésre kell számítanod, elsősorban az érzelmek területén. Az érzelmek irányulhatnak egy olyan munkára, projektre, amibe szíved-lelked beletetted, most mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan vártad. Azt is jelentheti ez a lap, hogy olyan esemény történt veled, ami szíven ütött, vagy olyat tettél, amit utólag megbántál. Az egyetlen út az optimizmus, és új, járható utak felkutatása. De meg se próbálj elbújni az igazság elől, mert a fájdalom, csalódottság érzést át kell élni ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Ha hibásnak érzed magad a kialakult helyzetben, akkor tudj megbocsájtani önmagadnak! 

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram