frabato-magus-logo-vilagos
március 17, 2016

Tarot játék 2016 március 17

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

tarot jatek 2016marcius17 felhivas

tarot jatek 2016marcius17 megfejtes

kép: Leylanie by Wazzouf      pakli: alchemygothic pakli 

 

 

A: A főpap: Saját természetedtől függően a főpap több különböző dolgot jelenthet. Alapvetően dogmát, hitet jelent, mely megjelenhet életünkben tanítás és útmutatás által, ugyanakkor merev uralkodás, fennhatóság formájában is. Ha ezt a lapot húztad, akkor természetesen nem mindegy, hogy e lap a te eszméid, hited mutatja-e, vagy azt, hogy valaki rád akarja erőltetni saját szabályait, hitét. Ha az előbbi a helyzet, tehát  annak megfelelően tudsz élni, amiben hiszel, akkor ez a lap egy megerősítés számodra, hogy folytasd életed ezen az úton, mert ez az út visz a boldogság, beteljesedés felé. Ha azonban valaki –legyen az családtag, vagy munkatárs- rád erőltet olyan szabályokat, értékeket, melyekkel nem értesz egyet, ez a lap egy figyelmeztetés arra, hogy ideje a saját értékeidet követned!

 

B: Botok 8: Készülj fel arra, hogy az életed hirtelen iszonyatosan fel fog gyorsulni! Rendkívül elfoglalt leszel az elkövetkezendő napokban. Ha most valamilyen új munkába, projektbe fogsz, akkor számíts rá, hogy a siker nagyon hamar bekövetkezhet. Ami a személyes kapcsolatokat illeti, ez a lap ezen a téren is pozitív üzenetet tartogat azzal a kitétellel, hogy a jó kapcsolatokért most bizony meg kell dolgoznod. Valószínű, hogy valamilyen fontos személy miatt –lehet üzleti partner, családtag, vagy akár szerelem is- elég sokat kell majd utaznod. Mindenféleképp pozitív a botok 8 üzenete, de csak abban az esetben, ha hajlandó vagy megdolgozni a sikerért. A kényelmetlenségeket muszáj vállalnod az izgalmas jövő érdekében, hiszen a jelen mozdulatlansága eddig rendkívül untatott téged!

 

C: Korongok 10: Anyagi és érzelmi biztonságodat egyaránt megmutatja ez a lap. Ezt a biztonságot azonban csak részben köszönheted saját magadnak, másik része a téged körülvevő embereken múlik, a családon, a barátokon. Ez a lap gyakran valamilyen örökség, vagy nyeremény előjele is. Rengeteg erőfeszítést tettél eddig, hogy megteremtsd magad körül a harmóniát, az egyensúlyt a biztonságot, nem csak anyagilag, hanem érzelmileg is. Szerencsére ebben támogató közegre találtál, és családoddal együtt dolgoztatok egy számotokra igazán kényelmes élet megalkotásában. Egy megoldhatatlannak látszó problémádra hamarosan igazán váratlan megoldás kínálkozik. Az a dolog, amin most dolgozol olyan nagy horderejű, hogy abból még a következő generációk is profitálhatnak a jövőben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram