frabato-magus-logo-vilagos
március 3, 2016

Tarot játék 2016 március 3

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! Ha több kérdésed is van, vedd igénybe oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét. mely segítségével 5 témakörben kaphatsz választ a kártyák által kérdéseidre, a nap 24 órájában.

 

marc 4 frabatotarot

marc4 frabatotarot

pakli: annestokes pakli      

 

Választott lapod üzenete:

Fehér : A Hold: Valami az életedben nem az, aminek látszik. Lehet, hogy van a részedről valami, amit teljesen félreértesz, vagy egyszerűen csak nem mered bevallani magadnak az igazságot. A Hold lapja jelentheti azt is, hogy valaki, vagy valakik eltitkolnak előled valamit. Ezt a titkolózást már régóta érzed, és emiatt sokszor szorongsz, vagy akár letargiába esel. A Hold egy erős jele annak, hogy hallgass intuíciódra, és próbálj meg átlátni a szitán!  Érdemes a múltba is visszatekintened, és eddigi tapasztalataid alapján megpróbálni összerakni a kirakós darabjait. Ez a lap azt is mutatja, hogy  hamarosan kihívással nézel szembe, mely lehet egy új projekt a munkahelyeden, vagy a kapcsolatodban egy olyan probléma, melyet muszáj lesz megoldanod. 

Kék : Kardok 4:  Elég mozgalmasan alakultak az elmúlt hetek, hónapok. A Kardok 4 azt jelzi, hogy most tarthatsz végre egy lélegzetvételnyi szünetet. Valószínűleg ez a békés időszak csak átmenetileg köszönt be az életedbe, így légy hálás minden percéért, és használd ki! Ha eddig nem úgy sikerültek a dolgok, ahogyan azokat eltervezted, ha úgy érezted mindig közbejött valami, akkor most tényleg megnyugodhatsz, mert ha nem is véglegesen, de most minden a helyére kerül. Mindig, mikor egyedül vagy, próbáld meg rendezni a gondolataidat, és ébreszd fel a belső erődet, mert az fog utat mutatni neked. Egyetlen lépést sem kell most elsietned, hagyj időt magadnak, hogy eldöntsd, mi a legjobb neked, és kikkel szeretnéd körülvenni magad.

Szürke : Korongok 10:  Ha ezt a lapot húztad, akkor az anyagi és érzelmi  biztonság egyszerre van jelen az életedben. Ezek a dolgok nem kizárólag a te érdemeid, de természetesen elválaszthatatlanok is a családtól, közeli barátoktól. Ez a lap egy örökség előjele is lehet. Szerencsésnek mondhatod magad, mert azon kevesek közé tartozol, akik ügyesen bánnak a pénzzel, már ami a költekezést illeti. Valamilyen meglepetésben lesz részed, amit kisebb részben magadnak, nagyobb részben a családodnak köszönhetsz, és ezt nem szabad elfelejtened. Ha anyagi gondjaid vannak, akkor egy nem várt megoldás érkezik majd a problémra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram