frabato-magus-logo-vilagos
március 31, 2016

Tarot játék 2016 március 31

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk:  pakli: AnneStokes Tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!A kép forrása: kuschelirmel.deviantart.com    

 

 a, : A BOTOK LOVAGJA  jóskártya:

Ez a lap egy átmeneti anyagi visszaesés előjele lehet. E lap egy másik értelmezése, hogy a múltbéli ötleteid most kezdenek lehetőséggé érni. Eljött az a pillanat, amikor ötleteiddel inspirálhatsz másokat. Sikerülni fog, ha megfelelően tudod tálalni a gondolataidat. Ráadásul a következő időszakban még az is inspirálni fog, hogy segíthetsz másoknak. A jövő nagy valószínűséggel szakmai sikereket hoz.  Ebben közrejátszik majd egy erős vezető, talán a főnököd, vagy egy olyan üzletember, akivel nemrég ismerkedtél meg, és hathatós segítséget nyújt a számodra, hogy ügyeid előre mozduljanak. Most érdemes kockázatot vállalnod, mert nagyon úgy néz ki, hogy inkább nyerni,  mint veszíteni fogsz vele. 

 b, : AZ ERŐ  jóskártya:

Az erő lapja a legnyersebb energia, és te is rendelkezel ilyen jellegű energiákkal. Ez egy nagyon pozitív lap, ha éppen valamilyen betegséggel küzdesz, vagy valamilyen sérülésből próbálsz meg felépülni. Ahogy azt már gyaníthatod, erőidet többféleképpen összpontosíthatod, jóra és rosszra egyaránt használhatod. Ha pozitív dolgokra használod, pozitív energiákat hozol létre, így erőd segíthet például a saját gyógyulásodban. Ezzel a képességgel túl tudsz jutni azokon az akadályokon, melyeket az élet gördít eléd, de ez felelősséggel is jár, hiszen ezeket az energiákat az irányításod alatt kell tartanod, és nem engedheted meg magadnak, hogy csak az érzéseid irányítsák az erődet, mellyel akár kárt is tehetsz másokban. 

 c, : KORONGOK 4-ES  jóskártya:

Lehet, hogy egy ajándék, örökség, vagy saját vállalkozásod folytán jó úton haladsz az anyagi biztonság felé. Ez egy kellemes fejezet kezdete lehet az életedben, amikor mind érzelmi, mind spirituális szükségleteid is maximálisan ki lesznek elégítve.  Képes vagy arra, hogy keményen dolgozz, és ez most anyagi sikert hoz a számodra. Egy nemrégiben lebonyolított adásvétel, vagy üzleti megegyezés sokkal többet jelent majd az életedben, mint az most gondolnád.  Ügyelj rá viszont, hogy ez a siker még véletlenül se részegítsen meg. Az irányítás, a siker és az anyagi javak is mind kijárnak neked, de csak abban az esetben, amíg hajlandó vagy értük keményen megdolgozni. 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram