frabato-magus-logo-vilagos
november 10, 2016

Tarot játék 2016 november 10

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked Forrás: Nekro    Pakli: Nekro

I. : A BOTOK LOVAGJA  jóskártya:

Mint minden lovag, ez a lap is cselekvést jelképezi. A botok lovagja az egyik olyan tarot lap, mely a legjobban mutatja a költözködést, címváltoztatást, mely nagyon nagy segítség, és jó jel lehet abban az esetben, ha költözködni szeretnél, vagy eladnád otthonodat. Néhány esetben az otthonod felújítását jelentheti. Az érdekes csavar ebben a kártyában, hogy érinti a munka területét is, de nem munkahelyváltást jelent, sokkal inkább azt, hogy másik irodába költözöl, vagy az egész iroda új helyre, épületbe települ át. Ez a lap utazást is jelenthet, méghozzá egy hosszabb utat, sőt néhányszor akár a külföldre költözés lehetőségét is mutathatja.

Minden adódó kihívás segíti a fejlődésedet. Minden vihar megerősíti gyökereidet!

 

II. :A HOLD  jóskártya:

Ha a Hold lapját választottad, akkor valamiben most nagyon bizonytalan vagy, ingoványos talajon jársz, és az érzelmeid folyamatosan cikáznak. A holdfényben semmi sem olyan, amilyen valójában, mely illúzióval fűszerezett helyzeteket eredményez, így ne vonj le messzemenő következtetéseket ebből az időszakból. Most képtelen vagy arra, hogy világosan és tisztán átlásd a dolgokat, extrém esetben akár paranoiát is jelenthet. A legjobb, ha megvárod a Teleholdat minden döntéseddel, és csak holdtölte után cselekszel. Általában akkor jelenik meg ez a lap, ha nagyon bizonytalan vagy a helyzetedben, és hiába próbálod több szemszögből nézni, nem jutsz dűlőre. Várd meg hát november 14-ét, és csak utána dönts!

A fantáziáid amiknek önmagadat szenteled eltérítenek az ösvénytől.

 

III.: A KORONGOK 7-ES  jóskártya:

Ez a lap a hosszas kemény munka gyümölcsét jelenti. Erőfeszítéseid végre megtérülnek, így ideje leszüretelni a termést!  Valóban nagyon hosszú ideig, kitartóan és módszeresen dolgoztál valamin, és végre eljött az a pillanat, amikor élvezheted azt, amit megteremtettél! Ugyanakkor egy korszak is lezárul, de nagyon is pozitív értelemben. Kitartásod anyagi helyzeted javulását is magával hozza. A korongok 7-es abban az esetben is jó előjel, ha hitelt vennél fel, vagy valamilyen tárgyaláson kell helyt állnod. Ezektől ne várj azonnali sikert, viszont hosszabb távon mindenképp pozitív végkimenetelre számíthatsz.  Sikert, és minden elindított projekt pozitív lezárulását hordozza magában ez a lap, így bizakodva nézhetsz a jövőbe! 

Az aranyat nem lehet felfalni. Minden aranynak értelmet kell adnod, hogy hasznot húzhass belőle!

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram