frabato-magus-logo-vilagos
november 17, 2016

Tarot játék 2016 november 17

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked Forrás: https://www.deviantart.com/art/Corpus-Delicti-Disquisition    Pakli: Nekro

 

A kék hold jóskártya által kapott üzeneted az égiektől:KELYHEK 3-AS  jóskártya:

Ez a lap azt üzeni neked, hogy ideje kicsit kiereszteni a fáradt gőzt, egy kicsit felvidulni, és élvezni az életet. Nézz körül alaposan az életedben, kik vesznek körül? Kik azok az emberek, akikért hálás vagy az életedben, hogy melletted állnak, családtagok, barátok, mindazok, akiket szeretsz. Ünnepeld meg a szeretetet, mely ajándék az életedben, és légy hálás mindazért a jóért, amit ezektől az emberektől kapsz. Most jó helyen vagy a saját életedben, és akár a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. Te is érzed ezt? A kelyhek 3-as az életigenlés lapja, mely azt a pontot mutatja, amikor az lehetsz aki vagy, a leghűbb önmagadhoz. Amit most kigondolsz, valóra válthatod, így különösen fontos, hogy a következő időszakban jó gondolataid legyenek!  Most eljött az idő, amikor nagyban játszhatsz, ugorj bele akármibe, amibe eddig nem mertél, mert az Univerzum minden támogatását élvezheted!

A mód, hogy másokat fellelkesíts az érzelmekben rejlik, mind a pozitívakban, mind a negatívakban.

 

 mai választott tarot lapod, a toll jóskártya ezt üzeni nekedA MÁGUS  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy rengeteg lehetőség vár rád, hogy megcsillogtasd tehetséged. Eljött az ideje, hogy az Univerzumtól kapott ajándékod most jó célra használd fel. A Mágus lapja mindig a bennük rejlő isteni csillogásra, szikrára utal, melyet céljaink megvalósítására használhatunk.  Arra hívja fel a figyelmed ez a lap, hogy merülj el saját nagyszerűségedben, és hozz létre valami igazán mágikust. Nézd meg azokat a területeit is az életednek, amelyeken úgy érzed, még nem érted el a célod. Ez lehet a karriered, a párkapcsolatod területén is, vagy akár gondolhatsz olyan más jellegű célra változtatásra is, mint a dohányzásról való leszokás, az életmódváltás, diétád betartása, pozitívabb hozzáállás a dolgokhoz.

Az igazság keresése folyamán keresztül kell menned értelmen és érzelmen.

 

 mai választott tarot lapod, a pillangó jóskártya, ezt üzeni neked: A KORONGOK 10-ES  jóskártya:

Ez a lap azt mutatja, hogy most jött el a tökéletes időszak arra, hogy a jövődön gondolkozz, különösen a stabilitásodon és anyagi biztonságodon. A korongok 10 az anyagi jólét megteremtésének a lapja, és egy olyan időszakot mutat, mely során lehetőséged adódik arra, hogy pénzt csinálj, illetve kemény munkáddal a jövődbe invesztálj. Ez a befektetés hosszabb távon nem csak neked, de családodnak is előnyös lesz, sőt, ha nagyon ügyes vagy, és a szerencse is melléd szegődik, most akár a következő generációk sorsát is bebiztosíthatod. Ennek az is különösen jó része, hogy értékelheted, amid van, mind spirituálisan, mind anyagi szempontból. A lehetőségek emlékeztetnek arra, hogy a kiteljesedés nem csak az anyagiakról szól, hanem hatalmas szerepet kap benne a közösség támogatása is. A siker mindig túlmutat önmagunkon, valaminek életet adunk ilyenkor, és az általa szerzett anyagi jólétet olyan dolgokra fordíthatjuk, melyek igazán fontosak, családunkra, gyermekeinkre.

Amikor a kincsesládád tele van, nem sok hely marad már annak, ami majd ezután jön.

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram