frabato-magus-logo-vilagos
november 24, 2016

Tarot játék 2016 november 24

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked Forrás: Nekro    Pakli: Nekro

I. : A VILÁG  jóskártya:

A határán vagy annak, hogy lezárd az életed egy fontos fejezetét, és előkészíts egy újat. A Világ lapja kiteljesedést jelent, egy korszak lezárulását jelzi, amikor egy út végére értünk, és visszatekinthetünk mindarra, amit elértünk. Jó példa erre, amikor önéletrajzunkat végre rendbe szedjük, kijárunk egy iskolát, leadunk egy határidős munkát, befejezünk egy projektet, vagy hátunk mögött hagyunk egy rossz kapcsolatot és ismét randevúzni kezdünk másokkal.  A lehetőségek tárháza végtelen, de egy közös pont minden élethelyzetben van, mégpedig, hogy nem valami végével, hanem valaminek a kezdetével foglalkozunk. A Világ lapja éppen ezt üzeni nekünk, hagyjuk játra a múltat, és lépjünk egy jó nagyot előre, a jövőnk felé! Minden úgy van, ahogy lennie kellett, megértjük azt is visszatekintve, hogy mi miért történt meg velünk, mert minden fájdalom és csalódás az évek múltával valamilyen értelmet nyer. Kár hát rágódni a múlton, mert a jövő mindig tartogat számunkra valami újat, valami meglepőt!

II. :A BOTOK 2-ES  jóskártya:

Mennyire vagy magabiztos abban, hogy ötleteidet valóra váltsd?  Úgy érzed mindened megvan a megvalósításhoz? Vagy még mindig a határán táncolsz annak, hogy elérd a céljaid? A Botok 3-es arra hívja fel a figyelmed, hogy ahhoz, hogy előre léphess, hinned, bíznod kell saját magadban. Így tudod csak a szikrát, az ötletet tettekre váltani. Az ötleteid igen nagyszabásúak és komplexek, így lehet, hogy nem tudod még pontosan, hová vezetnek majd. Mi történne, ha jönne egy lehetőség, és te semmit sem tennél? A hajó elmenne, vagy esetleg más csapna le rá! A botok ásza mindig az ötletről szól, a 2-es lap viszont már a cselekvésről, a megvalósításról! Most már nincs helye a félelmeknek, a töprengésnek, nem szabad tovább várnod, tenned kell valamit.  Ha ki akarod használni a lehetőséget, akkor vágj bele!

III.: A KORONGOK 9-ES  jóskártya:

Eljött a megelégedés ideje. Most nyugodt vagy, magabiztos, és ezt mások is észreveszik rajtad. Önbizalmad mindenki számára egyértelmű lesz, akivel csak mostanában találkozol. Az életed most révbe ért, és egy nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt időszaknak nézel elébe.  Ha egyedülálló vagy, ebben az időszakban számíthatsz rá, hogy felfigyel rád valaki, aki fontos szerepet játszhat majd az életedben. Ha szeretnél nyugodt és csendes életet élni, akkor most minden körülmény adott hozzá, hogy ezt megteremtsd magadnak! A nyugalom sosem köszönt be olyankor, amikor sok negatív eseménnyel van tele az életünk. Most végre kiélvezheted azt az egyszerű, ám annál örömtelibb érzést, amikor csak úgy vagy!  Dőlj hátra, relaxálj, és nézd nyugodtan, ahogy zajlanak körülötted az események. 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram