frabato-magus-logo-vilagos
november 3, 2016

Tarot játék 2016 november 3

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked Forrás: Nekro    Pakli: Nekro

az általad választott tarot jóskártya ma ezt üzeni neked  :KELYHEK 5-ÖS  jóskártya:

Ez a lap valamilyen várt eredmény elmaradását, vagy be nem teljesedését jelzi. Csalódott vagy amiatt, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szeretted volna. Ahelyett, hogy továbblépnél, önsajnálatba süppedtél. A kelyhek 5 azt mutatja, hogy gondjaid vannak a dolgok elengedésével, és nem tanulsz saját hibáidból. Ez a lap sokszor egy olyan embert mutat, aki a múltban ragadt, és nem tud tovább lépni, minden új lehetőséget kihagy. A múlt keserű emlékei kísértenek, és ezzel magyarázod hiányosságaidat. Sokaknak úgy tűnik, számodra ebből nincs kiút, de ez a lap a megoldást is jelzi. A megbocsájtás és a felépülés a veszteségből nagyon fontos. Ha valaki megbántott, szívből bocsáss meg neki, így elengeded a bánatot is. Értékeld át elvárásaidat, melyek gyakori csalódottságod okozzák. A rossz dolgokat próbáld meg leckeként felfogni, melyből tanulsz.

Azáltal, hogy látod, hol csapod be magadat, hogy hol tagadod meg belső hangodat, azzal kezded megismerni valós belső világodat.

 

az általad választott frabato tarot ingyenes kártyajóslás maii választott lapja, ezt üzeni neked: A KELYHEK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Ha ezt a lapot választottad, akkor jelet kaptál arra, hogy itt az ideje segítő kezet nyújtanod másoknak, együtt érezned másokkal. Leginkább érzelmi támogatásról van szó, semmilyen racionális gondolkodásra, fizikai értelemben vett segítségnyújtásra nem lesz most szükség. A kelyhek királynője az édesanyát szimbolizálja, és azokon, akik most segítségre szorulnak neked is „anyaként” kell segítened. Oszd meg velük tudásodat, intuícióddal, együttérzéseddel és tapasztalatoddal segítsd át őket a nehéz időkön. Segítséged inkább passzív formában fog megvalósulni azzal, hogy lelked kapcsolódik a szenvedő lélekhez, összetört szívhez, s úgy gyógyítja meg azt. Az odaadó melegség, törődés most elegendő lesz!

Minél inkább szereted magadat, annál inkább tudsz másokkal is osztozni.

 

ha a mai frabatotarot ingyenes kártyajóslás során a kulcsok jóskártyát választottad, annak ez az oka: A BOTOK LOVAGJA  jóskártya:

Ez a lap spontaneitásra, és az események gyors, egymást követő változására utal jelenlegi élethelyzetedben. Néhányan körülötted ezt az időszakot úgy fogják értékelni, hogy szeszélyessé lettél, de ezzel ne is törődj, inkább élvezd ezt az állapotod, ráadásul rengeteg az energiád! Ez a lap változást is jelenthet számodra, melyet elsősorban egy utazástól, vagy valamilyen környezetváltozástól várhatsz. Jó, ha tudod, hogy ez a változás hirtelen köszönt majd be az életedbe, így készülj fel rá gondolatban, hogy minden nálad legyen, amire csak szükséged lesz! Lehet, hogy mostanában voltak konfliktusaid a munkahelyeden, melyek nagy szerepet játszhatnak a körülötted alakuló eseményekben. Sőt, nagy eséllyel, egy spontán döntésed folytán beteljesül egy régi vágyad, méghozzá a legváratlanabb módon! Ha a döntés nem is a tiéd volt, hanem így alakultak a dolgok, tudd, hogy örömre, és boldogságra találsz az új helyzetben. Csak higgy a csodában, hogy megtörténhessenek veled ezek!

Minden adódó kihívás segíti a fejlődésedet. Minden vihar megerősíti gyökereidet.

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram