frabato-magus-logo-vilagos
október 13, 2016

Tarot játék 2016 október 13

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

Frabato tarot kártyajóslás lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Pókháló: A PÓK  jóskártya:

Bármilyen halloweeni dekorációt azonnal fel tud dobni egy kis ragadós pókháló. A klasszikus horrorfilmek rendezői is szívesen választják helyszínül a hatalmas, szőrös pókok által lakott elhagyatott, koszos épületeket. De valljuk be, egy-egy nagyobb példány láttán még az is menekülőre fogja, aki egyébként ki van békülve a nyolclábúakkal, és a sötét padláson sem a legjobb élmény belegabalyodni kisebb-nagyobb csapdáikba. Bár a legtöbb pók teljesen ártalmatlan, az emberek többségében mégis valami benső, megmagyarázhatatlan félelem lesz úrrá, ha csak meglátnak egyet.  Talán a fogaik és a méreg az oka,  talán a hosszú lábaik lomha lépkedése , vagy a sötét, nyirkos helyek, ahol élnek – de az is lehet, hogy csak a mi nyugati kultúránk misztifikálta túl ezt az állatfajt. Nagyon sok helyen pozitív dologként tekintenek rájuk, például az amerikai őslakosok szerint a pókok adnak életet a világ összes többi állatának és ők szövik az élet hálóját. Külön istenük, a Póknő az, aki a törzsek életébe bölcsességet, biztonságot és kapcsolatokat visz, az eltévedt vándornak puha menedéket nyújt és a csillagok fényével utat mutat. A pókok hálója itt is a kapcsolatokat szimbolizálja, tehát pozitív értelme van. Olykor-olykor azonban szükség van arra, hogy szét tudjuk választani a segítő és a visszatartó erőket.

A választott jóskártya lapod az ítélőképességedre hívja most fel a figyelmed! Gondolj vissza az elmúlt hetedre, kivel, hogyan kommunikáltál, akár otthon, akár a munkahelyeden, vagy csak általában, és ha úgy érzed, valamit tehettél volna jobban is, akkor azt a jövőben úgy csináld! Ugyanakkor arra is rávilágít, hogy meg kell találnod a helyes mértéket abban, hogy mit teszel másokért, és saját magadért. Ha túl sokat adsz magadból a külvilágnak, nem marad erőd arra, hogy a saját védelmező hálód megsződd!

 

Egy pohár bor: AZ ÖRÖM  jóskártya:

Gondolkodtál már azon, milyen hangot hallasz az életedben leggyakrabban? Igaz, hogy a gyermekek sokszor megijesztenek a huhogásukkal a fehér lepedő alá bújva szellemként, főleg így Halloween közeledtével, mégis, a NEVETÉS az, ami minden percben körülvesz minket, legyünk bárhol, bármilyen napszakban. Rengeteg vidámság van mindenhol, csak be kell engedned az életedbe!
A mai rohanó világunkban – közhely, de igaz -, egyszerre tanulunk, vezetünk háztartást és dolgozunk éjt nappallá téve, és csak kevés időnk jut arra, hogy megálljunk egy percre és kiélvezzük az őszi szellőt vagy gyermekeink mosolygását. Ahhoz, hogy valamin változtatni tudjunk, először is meg kell állnunk és elismernünk, hogy van olyan része az életünknek, amit nem teljesen így képzeltünk el régebben. Néha érezhetjük azt, hogy gyakorlatilag mindenen változtatni kellene, és csak kevés dolog van, aminek örülhetünk, mégis, ha magunkba nézünk, mindenki talál legalább egy valamit, amiért hálás lehet ebben a pillanatban – és ebben rejlik az erő. Itt az ideje, hogy a most-ban fedezzük fel a boldogságot!

Választott jóskártya lapoddal egy isteni jelet kaptál most, hogy keresd, kutasd és lásd meg a számodra kedves dolgokat és tartsd meg azokat is mind, amik eddig is örömet és vidámságot hoztak az életedbe! Mert még több és intenzívebb örömre van szükséged! 

 

Már majdnem Telehold: A VÉRFARKAS  jóskártya:

Az átalakulás ellen hiába vívott, csontig hatoló fájdalmak és kínok közötti küzdelme után az ember teljesen átengedi magát a varázslatnak. Szüntelen vonyítva a Telehold leple alatt, a félig ember, félig farkas lény életre kel, és vicsorogva a vér nyomába ered. Ugye ismerős kép? Mindannyian ismerjük a vérfarkasok hihetetlen erejét a filmekből! A vérfarkas egyfajta alakváltoztató, de azok közül való, akiknek alapvetően elég kevés hatalmuk van vadságuk felett. A mai kor embere, a civilizált világ lakója is folyamatosan harcban áll önmagával, minden percben meg kell birkóznia problémákkal, szinte ő is ragadozó vadállattá lesz. Ez az állati vitalitás, erő és szabadság viszont örökké szemben fog állni az emberi lényünk megfontoltságával,  racionalitásával  és önfegyelmével. Hol van az egészséges egyensúly az állati énünk – aki szabadságra született és a szíve mindig visszahúzza a természethez -,  és az erőszakosan megnevelt emberi létünk között? Ez vajon elválaszt minket a természettől, vagy épp hogy hatalmunk lesz felette? Benned melyik a dominánsabb?

Választott jóskártya lapod arra mutat most rá, hogy ezt a kérdést igen csak át kell gondolnod! Csak magad vagy önmagaddal, nincs értelme becsapnod hazugsággal se az elméd se a szíved! Mikor volt, hogy utoljára egy teljes napot a szabadban töltöttél? Mikor engedted ki úgy igazán a hangod, hogy szinte a farkasok is meghallják azt? Kielégíti a kíváncsiságodat, nyitottságodat, boldogságkeresésed a mostani életviteled?  A lapod most egy kihívás, hogy megtaláld az egyensúlyt az anyatermészet, és a saját természeted között. Merj minél jobban elmerülni saját ötleteid vadságában és függetlenségében, csakis magadra felügyelj, nem korlátozd magadat azzal, hogy elszámolással tartoznál bárkinek is. Az csak Te lehetsz!

 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram