frabato-magus-logo-vilagos
október 20, 2016

Tarot játék 2016 október 20

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

e heti ingyenes jóskártya frabatotarot játékommal is megkapod segítőid személyes üzenetét

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22 

mai választott ingyenes jóskártya tarot lapod személyes üzeneteKép forrása:  https://fachhillis.deviantart.com/    Pakli: Halloween Oracle

Ha a koponya kártyát választottad, ez a tarot üzenete számodra  : A TÉL  jóskártya:

A halál mindenki számára félelmetes, mivel elkerülhetetlen. Ahogyan szép lassan átlépünk a télbe, megtapasztalhatjuk a természet elhalását. Bolygónk bizonyos részein a kemény téli időjárás, a sok hó és jég maga alá temet minden élőlényt. Sok növény lepusztul, rengeteg állat vonul vissza odújába, barlangjába, a föld alá. Azok számára nehéz idők jönnek, akik a természet áldásából keresik kenyerüket. A tél mindig egy életciklus végét jelenti, a jelképes halált. 

Ha erre a jóskártya lapra esett ma a  választásod, ezt a jó tanácsot fogadd az égiektől. Engedd elhalni azt, ami már nem szolgálja érdekedet. Temesd el azokat a dolgokat, melyek már untatnak, vagy jó ideje bántanak, zavarnak, hiszen ez természetes dolog. Vedd a kezedbe az irányítást, és merj lépni, és változtatni. Engedj el mindent ami fölösleges, vagy terhes a számodra.

 

Ha a szellem lapot választottad, ez a tarot üzenete számodra : AZ ÉJFÉL  jóskártya:

Régen úgy hitték az éjfél az az óra, amikor a szellemek, boszorkányok, és maga a mágia a legaktívabb. Ezek a váltó időszakok, mint a dél és az éjfél valóban nagyon erős, energiával teli időszakai a mágiának. A keresztények úgy tartották, hogy a boszorkányság órája hajnali 3-ra esik, mert ez az időpont áll szemben Krisztus halálának órájával, mely délután 3-ra esett. Haloween idején, mindenesetre még mindig az éjfél a mágia legerőteljesebb időszaka, mivel a két világ közötti fátyol ebben az időben a leghalványabb. Ilyenkor juthatnak át e világra a jó szándékú szellemek, és hozhatnak számunkra pozitív üzenetet.

Ez a jóskártya azt üzeni most neked, hogy Halloween napján éjfélkor, békélj meg magaddal, tisztulj, lazulj, meditálj, csak magaddal foglalkozz! Fogadd el saját sötétebbik énedet, mert az is személyiséged része, így vagy egész. Jó ha tudod, ez most a legsötétebb órád, de azt is vésd az elmédbe, hogy a fény hamarosan visszaköszön az életbe. Mert a legsötétebb éjszakát is mindig hajnal követi!

 

 Ha a fekete macska lapot választottad, ez a tarot üzenete számodra: LADY LOS MUERTOS, A HALÁL ASSZONYA  jóskártya:

Az ikonikus halál angyala a koponya-szerű arccal, zombi tekintettel, piros virággal hajában az egyik leghíresebb alakja a Halloweennek és a mexikói halottak napjának az El Día de los Muertos-nak. E színpompás hölgy története egészen az azték istennőig, Mictecacihuatl- ig nyúlik vissza. Az idő előrehaladtával alakja továbbra is a szépség és a horror határán maradt, végül a Halál Asszonyaként modernkori rajzokon Catrinaként maradt ismert. Catrina a történet szerint nagyon gazdag nő volt, megvolt mindene, de a halál nem válogat, egyszer mindenkire sor kerül.  A mexikói kultúrában nagy hagyománya van a halottak kinevetésének., míg nyugaton az egyik tabu téma. Néhányan a nyugati világban sohasem látnak halottat, pedig a múltban ez megszokott volt. A halál természetes dolog, melyet el kell fogadnunk, és ha ez sikerül, nem félünk majd tőle.

Ezzel a választott jóskártya lappal is tudatosítani akarják számodra az égiek, hogy neked is el kell elengedned azokat a dolgokat, melyek nem szolgálnak tovább téged! Ne ragaszkodj görcsösen a földi javakhoz, anyagi természetű dolgokhoz. Ettől még élhetsz jómódban, kényelmesen ebben a jelen földi életedben, csupán csak lazábban akard azt megvalósítani! 

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram