frabato-magus-logo-vilagos
október 27, 2016

Tarot játék 2016 október 27

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

ingyenes jóslás, jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

frabatotarot ingyenes kártyajóslás választott lapjainak üzenete a számodraforrás:  https://tracywong.deviantart.com/art/Voodoo-Queen-121394413    Pakli: Halloween Oracle

a szem jóskártya üzenete mára : VÁMPÍR  jóskártya:

Az irodalomban, filmekben, színdarabokban számtalan műben fordulnak elő vámpírok, akik általában vérszívó, éjszakai lények, akik újabb és újabb generációkat csábítanak el eleganciájukkal. Az 1800-as években került a köztudatba a csábító, ellenállhatatlan vámpír, pedig a téma ennél sokkal régebbi. Az egyiptomiak, sumérok, indiaiak és a Balkánon élők mind rendelkeznek hasonló mítosszal és vámpír-szerű lényekkel. A vámpír mindig egy érdekes figura, hiszen egyszerre horrorisztikus és kívánatos is. Jó érzés, ha valaki annyira vonzódik hozzánk, hogy ilyen közelségbe akar velünk kerülni, míg észre nem vesszük, hogy többet önmagunkból nem adhatunk. Mindannyian hallottunk már az érzelmi vámpírokról, ismerünk olyan embereket, akik leszívják energiáinkat, és kihasználják jó szándékunkat, hogy ezzel elégítsék ki szűnni nem akaró igényeiket.

Ha ezt a lapot választottad, azt jelzi, hogy te is egy ilyen energiavámpír áldozatává váltál, így itt az ideje meghúzni a határokat! Pontosan tisztában kell lenned azzal, mi az ami feltölt, és mi szívja le energia készleteidet. Tudnod kell, kik azok, akik ki akarnak használni, akár otthon, a munkahelyeden, vagy a barátaid közül. Az érzelmi intelligenciáddal ki tudod szűrni ezeket az embereket, és ki tudod védeni az érzelmi támadásaikat, hogy aztán egészséges kapcsolatot köthess velük.

 

a sírkő jóskártya lap ezt üzeni neked : AZ ALVILÁG jóskártya:

Az másvilág, a hely, ahová halálunk után kerülhetünk sok kultúrában jelenik meg. A sumér, türk, inka, hörög birodalomtól a maorikig minden kultúrának volt egy meghatározott másvilága. Ami különböző, hogy az eltérő kultúrák hogyan, és miként kezelték a túlvilágot: megújulásként, vagy a bűnhődés helyszíneként. A keresztények pokla a sötétség, tűz és bűnhődés helyszíne. Az egyiptomi túlvilág viszont a megnyugvás, az igazságszolgáltatás és a megújulás helye. A túlvilág lehet a boldogság és béke szigete is.

Ha ezt a lapot választottad, akkor most arra kér téged, gondold át, miben kellene megváltoztatnod az életed. Lehet, hogy tovább kell lépned, valamit másképp kellene csinálnod. Ez útkereséssel, tesztekkel is járhat. Amikor bizonyos dolgok másvilágra kerülnek az életedben, üresnek tűnhetnek átmenetileg mindennapjaid, de ez nem marad tartósan így.  A régi elmúlása előkészíti a helyet valami újnak!

 

vudu bábu jóskártya üzenete számodra : SÖTÉTSÉG KOPONYÁJA  jóskártya:

A sötétség csodálatos koponyája arra hívja fel figyelmünket, hogy keressük meg magunkban rejtett kincseinket, melyek többnyire láthatatlanok. A legnagyobb kincseink olyan helyeken bújnak meg bennünk, melyeket nem tisztelünk, sőt rejtegetünk. Hányszor hallottad már, hogy híres művészeket, akik a maguk területén rendkívül sikeresek voltak, mások azért támadtak, mert az átlagostól különbözőek? Épp ez a különbözőség tette őket olyan csodálatossá. Életünk során mindnyájunknak akadnak „fekete foltjai”, melyek gondokat okoznak. Bár ezeket a helyzeteket nem látjuk tisztán, az ismétlődő fájdalom figyelmeztető jel lehet. Például ugyanaz a dolog  többször fordul elő velünk, cserbenhagynak, elárulnak minket, elbukunk, nem viszünk véghez valamit. Ezt az ismétlődő mintát úgy törhetjük meg, hogy azt a bizonyos „fekete foltot” felfedjük. Ehhez kérjük barátaink, vagy egy szakember segítségét!

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram