frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 31, 2016

Tarot játék 2016 szeptember 1

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

Mai játszótársunk: AnneStokesTarot pakli

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!A kép forrása: razielmb.deviantart.com 

nincsenek véletlenek, okkal választottad ezt a jóskártya lapot MA! : FŐPAP  jóskártya:

Mindannyian folyamatosan fejlődünk kultúránkon belül, megtanulunk másokkal együtt élni. A Főpap lapja a tanulást jelképezi, elsősorban a csoportos tanulást. Ha ezt a lapot húztad, akkor most te is egy tanulási folyamat részese lehetsz, szakértők, vagy neves tanítók kísérnek utadon.  Ez a lap a szabályokat, intézményes kereteket is jelképezi. Azt jelenti, most nincs itt az ideje az egyéni törekvéseknek, a kreativitásnak, hanem alkalmazkodnod kell a szabályokhoz, amit mások, feletted állók alkottak meg. Ne küzdj ezek ellen, hanem próbáld meg elfogadni őket, és beilleszkedni. Néha nem csak magunkra számíthatunk, hanem azokra a keretekre támaszkodhatunk, amelyeket a szabályrendszerek adnak a számunkra. 

sosem véletlenül választassz jóskártya lapot. Ma is üzent neked sorsod, őrangyalod!: FORDÍTOTT BOTOK APRÓDJA  jóskártya:

A fejre állított botok apródja azt mutatja, hogy belefogtál néhány új dologba, például egy új hobbiba, de ez a próbálkozás nem volt igazán sikeres, mert nem tudtál eléggé a célra koncentrálni. Szerencsére még nem fektettél ebbe a dologba túl sok erőfeszítést, így nem érintett túl mélyen ez a kudarc. Azt is észrevehetted mostanában, hogy lelkesedésedet negatívan befolyásolták az eléd gördülő akadályok, amik a motivációd csökkenését okozták.  Ez a lap egy éretlen ember képét is mutatja, önértékelési zavarokkal. Valaki, aki védtelen, és mindig az áldozat szerepébe kerül, valaki, aki mindig pesszimista, és mindenkit lehúz maga körül. Te lennél az az ember, vagy inkább a környezetedben van valaki?  Ha magadra ismertél ideje változtatni, de ha valaki körülötted viselkedik így, próbálj segíteni neki! 

sosem véletlenül választassz jóskártya lapot. Ma is üzent neked sorsod, őrangyalod!: KORONGOK 9-ES  jóskártya:

Egy részről a korongok 9 azt mutatja, hogy élsz-halsz a művészetekért, az irodalomért, zenéért, színházért, festészetért, és ez hatalmas részét teszi ki az életednek.  Mivel ez egy pénz lap, természetesen fontos számodra az üzleti élet is, de nem abban teljesedsz ki, a pénz számodra csupán a jó dolgok megváltására aló. Ez a lap azt mutatja, hogy néha érdemes feláldoznod magad a munka oltárán annak érdekében, hogy szenvedélyedet, a művészetet művelhesd, vagy csodálhasd.  Mindig a szép dolgokra próbálj figyelni, és utasíts el mindennemű agressziót.  Ez a lap az önbizalomról is szól, arról, hogy bizonyos helyzetek kezelésénél csak magunkra számíthatunk. Vedd kézbe a saját ügyeidet, légy céltudatos, és élvezd mindazt a szépséget, amit az élet tartogat a számodra. 

Örangyalod legyen veled!

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram