frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 15, 2016

Tarot játék 2016 szeptember 15

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz rá az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

e heti ingyenes jóskártya frabatotarot játékommal is megkapod segítőid személyes üzenetét

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

mai választott ingyenes jóskártya tarot lapod személyes üzeneteKép forrása: kerrianncrau.deviantart.com  Pakli: annestokes tarot

 

1, : BOTOK 10-ES  jóskártya:

Ez a lap azt jelenti, hogy túl keményen hajtod magadat, túl sokat vállaltál, rengeteget dolgozol, sok mindenért felelsz, ezzel szemben alig pihensz valamit. Minden napod tele van a végtelen teendők listájával, és tudjuk, aki nem megy szabadságra, és nem pihen, azt előbb utóbb az élet kényszerpihenőre fogja küldeni.  Próbálj meg kicsit visszavenni ebből a sok feladatból, és koncentrálj jobban azokra a tevékenységekre, amelyekben örömödet leled. Az nagyon fontos lenne, hogy kicsit hosszabbítsd meg az alvás idődet. Próbálj meg korábban lefeküdni aludni, már ez is javíthat egy kicsit a helyzeteden. Te is érzed, hogy most rengeteg teher nyomja a válladat, viszont jó hír, hogy ezzel a nagy csomaggal is képes leszel előre lépni.

2, : EGYENSÚLY  jóskártya:

Ez a lap valamilyen komoly konfliktus, vagy válsághelyzetet mutat. Ez vonatkozhat párkapcsolatodra, vagy családi életedre, baráti, munkahelyi kapcsolatodra egyaránt. Olyan helyzetbe kerültél most, amikor hatalmas szükség lenne az egyensúly megtartására. Ha két tűz közé kerültél, akkor próbáld meg az ellentéteket elsimítani, és a feleket közelebb hozni egymáshoz. Ha te is érintett vagy a konfliktushelyzetben, akkor gondolkodj el azon, mit ér meg neked a saját igazad érvényre juttatása, és  ha nem érzed létszükségletnek, inkább vonulj ki bölcsen a vitából. Neked is egyszerűbb a parttalan veszekedéseket abbahagyni, és látszólag igazat adni a másik félnek, még ha legbelül tudod is, hogy nem úgy gondolod. Egészségügyi gondok esetén gyógyulást, és az egészség visszanyerését jelenti ez a lap.

3,: FORDÍTOTT KORONGOK ÁSZA  jóskártya:

A fejre állított korongok ásza valamilyen anyagi lehetőséget mutat, mely lehet fizetésemelés, kölcsön, egy új állás. Arra figyelmeztet ezzel szemben a lap, hogy ismerd meg anyagi korlátaidat, és mindig tudd, mire költhetsz, és mire nem. Nagyon figyelj oda, és még véletlenül se vegyél fel olyan kölcsönt, melynek visszafizetése kétséges. Mindig legyen egy kis vésztartalékod arra az esetre, ha a dolgok rosszra fordulnának. Sajnos a fordított korongok ásza egyfajta csúszást, késlekedést is jelent terveid megvalósításában. Ez például azt jelentheti, hogy bár megkapod az új állást, vagy kölcsönt, a többlet összeghez átmenetileg még nem férsz hozzá, a munkában csak később kezdhetsz. Arra is figyelj, hogy az új, megváltozott helyzettel ne bánts meg másokat, és légy hálás azért, amit a sors ajándékozott neked!

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram