frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 21, 2016

Tarot játék 2016 szeptember 22

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

Frabato tarot kártyajóslás lapjai

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Frabato tarot kártyajóslás üzenetei Kép forrása: https://vasylina.deviantart.com/art/Hermes  Pakli: annestokes tarot

 

I.: KELYHEK 8-AS  jóskártya:  

Ha egy csoport már a feloszlás szélén áll, akkor tagjait ez finoman ugyan, de befolyásolja. Elkezdenek elkésni a találkozókról, kevesebbet beszélgetnek, míg végül teljesen elválnak egymástól. A csoport tagjai ez után továbblépnek. Ugyanez a folyamat játszódik le az olyan helyzetekben, amikor valaminek a vége közeleg. Ez a folyamat játszódik le az olyan helyzetekben is, amikor valaminek a vége közelebb. A Kelyhek 8 éppen azokat a pillanatokat mutatja, amikor észrevesszük, hogy elérkezett valaminek a vége, ami eddig igaz volt, az már nem az.  A változás szele már megérintett, csak egy kis idő kell hozzá, hogy megtegyük az utolsó lépést.  A továbblépés jelenthet valódi változást, munkahelyváltást, egy kapcsolat végét, de spirituális értelemben is jelen lehet, valami új felé fordulás formájában. 

 II.: FEJRE ÁLLÍTOTT ÖRDÖG jóskártya:  

Az Ördög lapja akkor jelenik meg, amikor csapdában érzed magad bizonyos dolgokkal, lehet ez egy egészségtelen kapcsolat, függési viszony, anyagi teher, beragadt karrier, vagy egészségtelen életmód, függőség, stb. Amikor az Ördög lapja fejre állítva mutatkozik, azt jelenti, hogy egyre tudatosabban kezeled ezt az állapotot, és szeretnél megszabadulni ezektől az egészségtelen függésektől.  Szeretnéd elfogadni azt, hogy változások kopogtatnak az életedbe, és nyitottá válsz az új perspektívákra. Ez nem lesz egy könnyű utazás, meg kell küzdened saját félelmeiddel, hogy megszabadulhass láncaidtól.  Összpontosíts a céljaidra, mert most lehetőséged van arra, hogy változtass az életeden, méghozzá pozitív irányban! 

III.: KARDOK 7-ES jóskártya: 

Ez a lap gyakran jelképezi a magányos farkast, azt, hogy szívesen vagy egyedül. azt is jelentheti, hogy valaki a környezetedben vonult el csendes magányba. Ez a magány hasznos is lehet, ha át szeretnék gondolni pár dolgot, de akár gondokat is okozhat.  Hosszabb távon nem lehetünk boldogok, vagy sikeresek úgy, hogy nem vagyunk kapcsolatban másokkal. Ha mégis úgy érzed, egyedül szeretnél lenni, figyelj rá, hogy ez ne jelentsen elszigetelődést.  Néha a Kardok 7-es azt is jelenti, hogy félsz valamitől, és menekülsz előle, például az elköteleződéstől, a felelősségvállalástól, a kemény munkától, vagy a szerelemtől. Halogatod a dolgokat, mert nem szeretnél foglalkozni velük.  Néha pedig muszáj szembenéznünk azokkal a dolgokkal, amikkel nem szeretnénk, mert a struccpolitika árthat saját magunknak és környezetünknek is. 

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram