frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 29, 2016

Tarot játék 2016 szeptember 29

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

1, : VIRÁGOK KOPONYÁJA  jóskártya:

Mielőtt a virág kinyílik sokkal kisebb dolog volt, egy bimbó,e gy palánta, egy mag. A magnak jó föld kell, öntözés, napfény, néhány növény csak különleges körülmények között virágzik. Néha szeretnénk teljesen más életet élni, mint ami jutott nekünk, és ez radikális változást jelent. Ahhoz,hogy új életet kezdhessünk, előbb mindennek szét kell hullania körülöttünk, és ez nagyon kényelmetlen lehet. Elveszíthetjük bizonyos kapcsolatainkat, vagy azok megváltozhatnak. Költözésen, betegségen mehetünk át, mindez megváltoztatja azt, ahogyan élünk. Ez a lap azt mutatja, hogy van egy eltökéltség ugyanakkor nyersesség az újrakezdésben, amikor az Univerzum tiszta lapot ad nekünk.

2, : JÖVENDÖLÉS  jóskártya:

Az üveggömbből jövendölés egy olyan jóslási technika, amikor tudattalan elménk segítségével a jövőről szóló képeket láthatunk. Elsősorban Halloweenkor használatos ez a technika, és üveggömbön kívül szokás tükröt, vízfelületet is használni a jóskáshoz. A jóslás hatékonysága mindig azon múlik, mennyire tudunk ellazulni. Jósolhatsz saját magadnak is, ha minden zavaró tényezőt képes vagy kizárni. Ha le tudod lassítani a légzésedet, és befelé fordítod energiádat, a kristálygömbben megláthatod a jövőre vonatkozó képeket. Ha ezt a lapot húztad, és kezdő vagy, feltétlenül próbáld ki. Persze az sem baj, ha szakértőhöz fordulsz, ami nagyon fontos most, hogy hallgass intuíciódra, és fejleszd ezt az oldalad, majd intuícióidat rakd össze logikus elméddel, s a kettő együtt adja válaszodat a kérdéseidre.

3, : A LÁMPÁS  jóskártya:

Halloweenkor hagyomány a lámpás faragás és a gyertyagyújtás azokért, akik már nem lehetnek velünk. Mindkettő az emlékezés szimbóluma, hiszen "felkapcsolva hagyjuk a lámpát" azoknak, akik eltávoztak, hogy visszatalálhassanak hozzánk. A fény világítja meg az utat az éjszakai sötétségben. Ilyenkor kicsit a hangulatunk is szomorkásabb az elmúlás miatt. Ez a lap arra hívja fel a figyelmed, hogy emlékezni elhunyt szeretteinkre inkább pozitív dolog, s úgy emlékezzünk, hogy az életet ünnepeljük. Azokra is gondoljunk jó szívvel, akikkel nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, vagy akiket még csak nem is kedveltünk, hiszen értékes leckéket hagytak hátra nekünk. Néha ellenfeleink többet adnak nekünk,mint barátaink, mert a sötétség rávilágít erőnkre és értékeinkre.

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram