frabato-magus-logo-vilagos
szeptember 8, 2016

Tarot játék 2016 szeptember 8

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

 

Frabatotarot ingyenes kártyajóslás választható jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Frabatotarot ingyenes jóskártya választott lapod személyes üzenete Kép forrása: www annestokes.com  Pakli: annestokes tarot

A, : A HALÁL  jóskártya:

Ez egy nagyon erős lap! Ha meglátjuk ezt a lapot, elég kellemetlenül kezdjük érezni magunkat, pedig a tarot-ban a Halál lapja nem valaminek a végleges befejezését jelenti, sokkal inkább ágy átalakulási folyamat kezdetét, amikor új fejezetet nyitunk.  Az élet nem áll majd meg, de néha képletesen meg kell halnunk ahhoz, hogy újjászülethessünk. Így adhatja át a régi a helyét az életünkbe az újnak.  Egy korszak végét jelzi ez a lap, valami lezárult.  Ilyenkor szomorúak vagyunk, siratjuk a múltat, ugyanakkor felszabadító érzés is ez. Ez a lap az alapokhoz való visszatérést is jelenti. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy iktassunk ki az életünkből minden olyan dolgot, ami felesleges. Amikor újra kell kezdenünk, érdemes csak sodródni az árral, és rábízni magunkat a gondviselésre.

B, : FORDÍTOTT KARDOK KIRÁLYA  jóskártya:

A fordított kardok királya azt jelzi, hogy valaki visszaél mentális erejével, hatalmával.  Manipulációt, és más fölötti uralkodást mutat ez a lap, hogy valaki önző céljait véghezvihesse. Egy nagyon intelligens idősebb emberről többnyire férfiról (de néha nőről)  van szó, aki szereti megmutatni másoknak, milyen okos is ő, olyan témákról beszél mindig, amiben szakértő. Általában nagyon kritikus másokkal szemben, és gondosan megválogatja szavait. Bár intelligenciája lehengerlő, nagyon kell vigyázni vele, mert csak kárt okozhat! Csak a saját érdekeit tartja szem előtt, és semmilyen eszköztől nem riad vissza céljai elérésében. Van az életedben ilyen személy? Jobb lesz, ha fenntartásokkal közelítesz hozzá, és folyamatosan a szemed sarkából figyeled őt! 

C, : A KELYHEK 2-ES  jóskártya: 

Ez a lap romantikáról és szexuális vonzalomról árulkodik. A szépséget és azt az energiát mutatja, ami két ember között létrejön. Van ennek a lapnak egy mélyebb értelme is természetesen, mert e két erő ha találkozik, az egy kötelék kialakulását is jelenti.  Ez a lap lehet két ember, két csoport, ötletek és tehetségek kapcsolatának jelzője is. Ha ezt a lapot húztad, jelenthet figyelmeztetést is. Ha álltál már harmadikként egy szerelmespár mellett, akkor tudhatod, hogy miről is van szó.  Egy páros kreál magának egy olyan saját kis világot, amiből egy kívülálló harmadik kizárva érzi magát. A kettő társaság, a három már tömeg.  Figyelj arra, ha megtaláltad a másik feled, legyen az szerelem, barátság, vagy üzlet, azzal ne válj terhére másoknak! 

Válassz egy jóskártya lapot! Frabatotarot

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram