frabato-magus-logo-vilagos
április 20, 2017

Tarot játék 2017 április 20

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: NekroXIII. Tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

2017 április 21-22, 2017-es év első hullócsillagos kívánság teljesítő csillagmágia ideje:
A Lyridek meteorok nem annyira ismertek ugyan mint az augusztusi Perseidák, talán mert ők pirkadat előtt a legélénkebbek. De minden év április 16-a és 26-a között bekövetkező csillagászati eseményünk ők, és a hulló csillagok mágikus erejével számíthatsz rájuk! 2017-ben sem maradnak el! Idén április 21-22 napjain lesznek a legaktívabbak. Tiszta égbolt és kevés légköri szennyezés esetén minimum tíz meteorit hullását is láthatod majd óránként. Minden egyes hullócsillag láttán csillagmágiával
Az emberek mindig is figyelték a csillagokat, inspirációt és reményt vártak tőlük. Van valami a csillagok pislákoló fényében, ami összeköt bennünket az Univerzummal. Van bennük valami túlvilági gyönyörűség… Ha felpillantasz a csillagos égboltra, ezt a szívet melengető érzést élheted át.
Régi hagyomány, monda, babona szerint, ha a hullócsillagok segítségét kéred, kívánságaid beteljesülnek! Ha Te is hiszed ezt, akkor most megtudhatod, hogyan is kell kérned, hogy az valóra is váljon!
Tehát:
Ha csillaghullás, akkor csillagmágia. Elárulom neked, hogyan kell úgy kívánnod hulló csillag láttán, hogy az meg is valósuljon! 

 

° : A FORDÍTOTT HOLD  jóskártya:

Választott lapod szerint nagyon sok negatívum, idegeskedés, aggódást ért, ami mostanra kezd eloszlani. Mostanában mélyebb érzelmeid is a felszínre törtek. Mivel sok időt töltöttél ezekkel az érzésekkel, kezded őket szép lassan feldolgozni, és végre azt érzed, hogy egy nagy súly gördül le a válladról. Ez a lap arra is rámutat, hogy vannak vágyaid az életeddel kapcsolatban, de most még nem hiszel bennük eléggé ahhoz, hogy változtatni, lépni merj. Ahogy az aggódásodat le tudtad gyűrni, úgy a kishitűségeden is képes vagy dolgozni, mert a továbblépés csak így sikerülhet. Mindenképp használd ki a hulló csillagok mágikus erejét, de addig is dolgozz magadon!

Teljesítsd be vágyaidat és kívánságaidat a hulló csillagok segítségével!

 

~ : FORDÍTOTT BOTOK 9-ES  jóskártya:

Választott lapod arról árulkodik, hogy félsz a hosszú távú elköteleződéstől. Most úgy érzed, minden összeesküdött ellened, a körülötted lévők közül csak neked fontos a munka, a környezeted nem igazán támogat, nem segít, mindenben magadra maradtál. Nem mersz újabb kötelezettséget vállalni, mert félsz, hogy az már túl sok lesz a számodra. A sok kötelesség, amit eddig elvállaltál már fojtogatni kezdett, de nem szabad hagynod, hogy a múltad határozza meg a jelened. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy próbálj meg egy kicsit ellazulni, ereszd ki néha a gőzt, sodródj inkább az árral, és a dolgokat ne mindig kötelességként fogd fel. Egy kis kikapcsolódás, szabadság felfrissít és feltölt majd, és máris másként fogod látni a dolgokat.

Teljesítsd be vágyaidat és kívánságaidat a hulló csillagok segítségével!

 

× : FORDÍTOTT KARDOK 3-AS  jóskártya:

Nem rég lettél túl egy szakításon; egy számodra szeretett személy nemrég hunyt el, vagy egy olyan helyzetbe kerültél, melyben nagyon megbántottak. Érzelmileg legbelül még most is nagyon szenvedsz, így meg kell tisztulnod, hogy el tudd engedni a múltat. Mindent megteszel annak érdekében, hogy új életet kezdj, de ez most még csak a hosszú út eleje. Azt mindig nehéz megérteni, hogy miért épp nekünk kell ilyen fájdalmat átélni. Tanuld meg elfogadni a helyzetet, és így nem állsz útjában saját gyógyulásodnak. Engedd meg magadnak, hogy átéld a fájdalmat, és engedd ki magadból. Hidd el, sokkal könnyebb lesz így a múltat elengedni, hogy ez után új érzések felé nyithass.

Teljesítsd be vágyaidat és kívánságaidat a hulló csillagok segítségével!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram