frabato-magus-logo-vilagos
április 27, 2017

Tarot játék 2017 április 27

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Nekro XIII. tarot pakli

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

ingyenes tarot jóskártya játék lapjaiban rejlő e heti személyes üzenetedet az égiektől

KÖSZÖNÖM NEKTEK FACEBOOK LAKÓK!
Nélkületek ez nem jött volna össze 
@frabatoosimagus 40000 like!A @frabatoosimagus facebook oldalamon 40 000 valós like! KöszönömKöszönöm nektek <3

 

 Ha az A jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod!: A MÁGUS  jóskártya:

Ha ezt a lapot választottad, akkor egy szuper jó időszakra számíthatsz a közeljövőben! most bármibe fogsz bele, mindent sikerre viszel. Kreatívan oldod meg a problémákat, a megoldáshoz pedig felhasználod tudásod, tapasztalataid, és kapcsolataid. Ha bármilyen kívánságod, vágyad van, vagy változásra vágysz, ezt a lapot vedd jó ómennek! Ahhoz, hogy az vágyaid beteljesüljenek, a kellő képességek mind a birtokodban vannak! Leginkább, szíved mélyén arra vágysz, hogy valami újba foghass! A kellő akaraterőd is meg van ehhez. A ’meg tudom csinálni’ időszaka jött el, és most az optimizmusod is ott van veled. És ráadásul tegnap volt Újhold napja, mely még ma is egy cunami erejével támogatja a Start gombod aktiválását! Ezekben a napokban meghozott döntéseid ráadásul hosszútávon is kedvezően fogják sorsodat terelni!
Ha pedig már egy jó ideje gyötör valamilyen gond, akkor végre megnyugvásra lelsz, mert most végre eljött az az idő, amikor megoldást találsz a problémádra! Légy céltudatos, és fókuszálj a megoldásra, most lesz hozzá elég erőd, hogy meglépd azt, amit eddig nem tudtál, vagy nem mertél! Ha bizonytalan vagy, ne csak az eszedre hallgass, hanem belső megérzésedre is, mert jó úton jársz! Lehet, hogy egy támogatóra, vezetőre is találsz célod megvalósításában. Ismerd fel a segítő kezet, és ne féld megfogni az úton!

Az igazság keresése közben neked is keresztül kell menni az értelmen és érzelmen is!

  Ha a B jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  : A CSILLAG  jóskártya:

A csillag lapja új reményt és hitet jelent, egy olyan időszakot, mely során az Univerzum áldását élvezhetjük. A bátorság, kiteljesedés, és inspiráció mind megjelennek most az életedben. Egy olyan életszakaszba lépsz, mely tele van nyugodt energiákkal, mentális stabilitással. Jobban fogod érteni a saját és mások érzéseit. Ez a lap azt sugallja, hogy bízz hosszú távon az Univerzumban. Egy jobb jövő vár rád, ám ahhoz, hogy ezt elérd, bíznod kell benne, hogy teljesülhet, és hogy lehetséges. A Csillag lapja a személyes fejlődés lapja is, így ha ezt a lapot választottad légy nyitott az új lehetőségekre. Hallgass belső hangodra, intuícióidra! Most alakítod, formálod magad, most válsz a régi énedből valami teljesen újjá! Végre képes leszel arra, hogy értékeld önmagad, és ez egy hatalmas lépés!  

Az egész égbolt szépsége valójában a részleteiben rejlik...

 

Ha a C jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod!: MÉRTÉKLETESSÉG  jóskártya:

Vannak olyan dolgok az életedben, amiket nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz összeegyeztetni: család, munka, barátok, hobbi. Emiatt úgy érzed, valamelyikről le kellene mondanod. Választott lapod ezért azt üzeni neked, hogy nem kell ezt megtenned! Próbáld meg megtalálni az egyensúlyt, fektess bele energiát, akaraterőt. Elvárásaiddal légy egy kicsit reálisabb, és így a célod nem válik megvalósíthatatlanná. Mivel ez a lap a nyilas jegyhez köthető, arra is felhívja a figyelmedet, hogy a nyíl és az íj külön-külön hasznavehetetlenek, de együtt egy erős fegyvert alkotnak. Bánj te is így problémáiddal, vizsgálj meg minden nézőpontot, és ha a megoldáshoz mások segítségére is szükséged van, soha ne szégylej segítséget kérni! A lényeg, hogy az egyensúly helyreálljon az életedben.

Kis tettekkel nagy eredményeket is elérhetsz! Csak soha nem szabad feladnod a reményt!

 

Örangyalod legyen veled!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártya lapok által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram