frabato-magus-logo-vilagos
április 6, 2017

Tarot játék 2017 április 6

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Penny Dreadful tarot pakli

e heti ingyenes jóskártya frabatotarot játékommal is megkapod segítőid személyes üzenetét

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 

mai választott ingyenes jóskártya tarot lapod személyes üzenete

A : KELYHEK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Most már eljutottál arra a pontra, amikor kellő önismerettel rendelkezel, képes vagy a személyiséged minden apró részletét egyensúlyban tartani. A sikerhez még nem értél el, de az is elérkezik, ha képes vagy tovább mélyíteni belső tudásod. Az életedben rejlő lehetőségeket egy női alak rád gyakorolt hatása fogja felfedni számodra. Ez a nő kihívások elé állít téged, vagy inspirál, de bármit is tesz, mindenképpen értékes lesz a számodra!  A következő időszakban keresd szeretteid, barátaid között a hölgyek társaságát, és merj tanácsot kérni tőlük, legyenek akár idősebbek, vagy fiatalabbak, mert az igazi női bölcsességre van most szükséged. Utadat most az érzelmeid határozzák meg, még akkor is, ha üzleti ügyekről van szó. Hallgass az intuíciódra!

Néha új élményeid lesznek a régi emlékekből, amikor magunkba tekintessz!

 

B : A VILÁG  jóskártya:

Ha valaki ezt jóskártya lapot húzza, az általában 3 különböző dolgot is jelenthet a számára: 1.: Ne is aggódj, mert végül minden a helyére kerül! Ez akár lehet egy nagyobb projekted sikeres befejezése, iskolai vizsgák - diplomaszerzés, de elhúzódó eljegyzést követően az esküvőd megvalósulását is! Tehát a megvalósulást jelenti, és az a fölött érzett örömödet, sikerességed érzését. 2: Szakmádban tanítóvá, mesterré érsz, dolgozóból szakértővé válsz. Most az is megtörténhet, hogy kilépsz az alkalmazotti státuszodból, és saját vállalkozásodba kezdesz. Ha pedig idősebb vagy, akkor ez a lap jelentheti azt is, hogy hamarosan eljön a nyugdíjazásod és a megérdemelt pihenés ideje. 3.: Jelenthet ez a lap egy hamarosan, vagy a későbbiekben megvalósuló utazást is. Akárhová is utazol, nagyon szívesen látott vendég leszel, és csupa pozitív tapasztalattal térhetsz majd haza.

Képessé kell válnod mindent elfogadni saját magadd kapcsolatban, mindazt, ami az árnyékban van és azt is, ami a fényben!

 

C : KORONGOK 7-ES  jóskártya:

Itt az ideje, hogy néhány régebbi ügyedet háttérbe szorítsd annak érdekében, hogy több figyelmet szentelhess a sürgősebb kérdéseknek. A terveid most nem állnak úgy össze, mint ahogyan szeretted volna. Ha volt mostanában konfliktusod, akkor próbálj meg diplomatikus lenni, és hallgass az eszedre. Felesleges bele menni egy parttalan vitába. A jövőbeli sikereid most azon múlnak, hogy képes vagy-e felülkerekedni az ellenfeleden. A stratégia, amit most választasz, nagymértékben befolyásolja majd, hogy vereséget szenvedsz, vagy győztesen jössz ki a harcból. A legjobb, amit ilyen esetben tehetsz, ha alaposan megfigyeled az ellenfeledet. Ne siesd el a dolgokat, az idő kulcsfontosságú lehet! A hamarosan retrográdba kezdő Merkúr sajnos pont ellened fog dolgozni minden hatásával, azért neked fokozottabban érdemes védekező stratégiával felvértezni magad, hogy minél kevesebb veszteséggel éld túl az elkövetkező heteket! Különben sokat veszíthetsz!

Az aranyat nem lehet felfalni! Minden aranynak értelmet kell adnod, hogy hasznot húzhass belőle!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram