frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 11, 2017

Tarot játék 2017 augusztus 10

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: AlchemyGothic Tarot pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 ↓

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! A kép forrása: bustle.com

2017 augusztus 10 – 15 között élvezd ki a forró nyári éjszakákat és kívánj a  csillagmágia  segítségével!
A Perseidák meteorraj 2017-ben is ahogy már megszokhattuk az elmúlt évszázadok során, most is menetrendszerűen - minden év nyarán, július 17. és augusztus 24. között – megérkezik, hogy megtartsa szokásos égi tűzijátékát. A beteljesülő kívánságok hónapja ez, mert a néphagyomány szerint, ha az ember hullócsillagot látva kíván valamit, akkor az beteljesül! Így ha teheted, ezt az estét töltsd a szabadban akár egyedül - de sokkal romantikusabb lehet ha kedveseddel együtt élitek át ezt a csodás élményt - miközben a közös jövőtöket együtt vizualizáljátok.  

Az évnek ez egy olyan rövid szakasza, amikor különleges mágikus erők összpontosulnak az Univerzumban. Úgy tartották, hogy a csillaghullás tulajdonképpen egy mágikus tűz! 2016-ban pl. olyannyira adakozó és bőséges volt az ég, hogy az átlag 50-100 hullócsillag/óra,  200 volt! 
Idén, a NASA meteorszakértői szerint a Perseidák megfigyelését a holdfény erősen zavarja majd, így a meteorraj maximuma: augusztus 12-én 14:00 UT és 13-a 02:30 UT közé várható. És hogy biztosra menj, katt erre, ahol elolvashatod a sikeres csillagmágia menetét.

 

 Ha az egyik legegyszerűbb mágiáját jelképező csillag szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! KARDOK 4 - ES jóskártya:

A kardok 4-es békét és állandóságot mutat. És hogy miért különbözik a választott jóskártya lapod a többi kardtól? Mert e lap a csendet és az elcsendesülést jelképezi - és neked is erre van most szükséged! Akkor is, ha pont ez a dolog, hogy csak nyugton maradj és ne csinálj semmit a legnagyobb kihívás neked egyben!
Mert ebben a mai rohanó világban mindig csinálunk valamit, folyton tevékenykedünk, valami mindig eltereli a figyelmünket, és emiatt elfelejtünk megállni egy kicsit, sosem találunk nyugalomra.
Ez a lap most arra figyelmeztet téged, hogy pihenj meg! Ha épp egy betegségből lábadozol akkor most tényleg adj magadnak időt, mert csak így gyógyulhatsz meg teljesen!
Ha pedig egészséges vagy, akkor se gondold, hogy félreválasztottál a mai #frabatotarot jóskártya lapjai közül! Neked is szünetet kell tartanod, mert ha most/soha nem pihensz, egy betegség fog előbb - utóbb rákényszeríteni!
Ez a lap arra is felhívja a figyelmed, hogy miközben megpihensz, nem kell agyhalottá is lenned! Inkább használd ki a kényelmes nyugalmat és gondold át az életed folyamát és a céljaidat. Készülj fel a pihenés utáni időszakra azzal, hogy az erősségeiddel tisztában vagy és félj élni is azokkal! 1-2 hete te is láthattad a vizi sportok egyik legbeválalósabbját: a toronyugrást. Szerinted mennyire félhet bármitől is az, aki egy lavorba ugrik a 7. vagy 10. emeletről? Brrrr. Viszont! Még ők se ugrottak le rögtön a toronyból! Minden egyes ugrásuk előtt vizualizáltak, csekkolták a szél erejét és irányát, és végiggondolták a 1,5 mp-nyi csavartflikkflakkjukat, és csak eztán ugrottak lea mélybe! Pedig csinálta már ezt már kismilliószor, és élnek is!

 Ha az egyik legegyszerűbb mágiáját jelképező csillag szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!A BOLOND  jóskártya:

Bolond lapja, mint a Nagy Arkánum legelső lapja különbözik a többitől. Néhányan ezt a tarot lapit az ártatlansággal azonosítják be, hiszen csak emiatt lehet ennyire felhőtlenül boldog. De mindenképp tuti, hogy ez a jósjártya lap kiszámíthatatlan és meglepetésekkel teli.
Közben pedig a végtelen lehetőségekre is felhívja a figyelmünket, a spontaneitás fontosságára, mely minden pillanatunkat átitatja. Emlékeztet minket arra, hogy minden változik, és semmi sem biztos!
Választott lapod most is egy jel, hogy ideje már irányt váltanod egy új kezdet felé - egy új úton.
És igen, valóban egy új és ismeretlen helyzetet mutat ez a jóskártya lap a jövődben. Az égiek viszont azt üzenik most neked, hogy hinned kell magadban és vedd észre az élet jó és értékes részleteit!
A következő napokban választás elé kerülsz majd ezt pedig kétségekkel fogadsz. Akkor majd jusson eszedbe ez a lap és vele a személyes üzeneted: bízz magadban, hallgass a szívedre, még akkor is, ha mások őrültségnek gondolják a döntésed, és bolondnak hisznek!
Tartsd meg a hited, és bízz ösztönös megérzéseidben!

Ha az egyik legegyszerűbb mágiáját jelképező csillag szimbólum jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS  jóskártya:

Ez a lap az emberi belső erőt, a lélek erején mutatja egy-egy probléma megoldása során. Az élet akadályain belső erőnk segítségével tudunk tovább lendülni. Rendkívüli kitartással, akaraterővel és belső nyugalommal rendelkezel. Tudod, hogy mit kell tenned, és ez lelki érettségedet mutatja. Azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogyan irányíts másokat. Teret adsz szükségleteiknek, elfogadod, és megbocsájtod hiányosságaikat. Azzal, hogy így viselkedsz, szerető környezetet hozol létre, melyben könnyedén terelsz másokat az általad helyesnek vélt útra. Az igazságszolgáltatás erejével csak akkor tudsz így rendelkezni, ha a nyers érzelmeidet, mint a félelem, türelmetlenség, spirituális bölcsességre tudod cserélni. Jó úton jársz! 

Örangyalod legyen veled!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram