frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 18, 2017

Tarot játék 2017 augusztus 17

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai jàtszótársunk: AlchemyGothic Tarot pakli

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 ha az 1-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked KARDOK ÁSZA  jóskártya:

Ezt a lapot úgy is nevezhetnénk, hogy a ’Jó reggelt kívánok’, avagy a megvilágosodás lapja. Hirtelen tisztán látsz egy eddig számodra zavaros helyzetet, és közelebb kerülsz a megoldáshoz, mint valaha gondoltad volna. Újraértelmezed a helyzeted, és most már teljesen más szemszögből látsz mindent. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy végre lépéseket tegyél abban az ügyben, amiben eddig nem mertél. A Kardok ásza inspirációt, kreativitást is mutat, és most a kellő energiád is megvan a cselekvéshez. Állj ki az igazadért, vagy épp valaki más igazáért. Az is lehet, hogy eljött a ’harc’ ideje. Mivel teljesen jól látod a helyzetet, győztesen fogsz kijönni belőle. Ez a lap arra buzdít, hogy használd mentális erődet, intellektusodat, és kritikus érvelésedet!

Nem repülhetsz saját gyengeségeid után!

 

 nincsenek véletlenek, így ha a 2-es jóskártya lapot választottad, annak oka van. Ez a személyes üzeneted az égiektől AKASZTOTT EMBER  jóskártya:

Kellemetlen szituációban vagy! Mintha megrekedtél volna most az életed ezen szakaszában. Ez vonatkozhat egészségi állapotodra, emberi kapcsolataidra, de nézeteidre is. De főként szerelmi kapcsolatodra lehet igaz most ez. Igen, ez a Vénuszunk retrográd mozgása még mindig…
Ha ezt a jóskártya lapot választottad, akkor tényleg itt az idő hogy felismerd életed mely területe van olyan helyzetben, amin változtatnod kellene. KELL!! Gondold át, hogy mit tudsz azon változtatni, ahogy most a világot látod, ismerd fel azokat a gondolatokat, és viselkedésformákat, melyekhez ragaszkodsz, de negatívan befolyásolják életed! Ha betegség gyötör, kérj segítséget! Ha párkapcsolati problémáid vannak, akkor pont most kell sorsfordító döntésedet meghozni, köszönhetően Vénuszunk mozgásából adódó karmikus feladatodként! Döntsd el mit akarsz a jövődben. Vele? Akkor nyomás hozzá, ne késlekedj!! Ha nem vele, – akkor ismerd el hogy vesztettél a csatában, tégy pontot a végére, és lépj! Engedd el azt, kit szerettél, vagy próbáld meg rendbe hozni, ha még van remény.  Csak rajtad áll, fordítasz-e a sorsodon! 

Minden valami más mögött rejtőzik. Meg kell járnod a fentet és a lentet is, hogy felszabadítshasd önmagad!

 

 Ha a 3-as jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod! KELYHEK KIRÁLYNŐJE  jóskártya:

Ha ezt a lapot választottad, akkor jelet kaptál arra, hogy itt az ideje segítő kezet nyújtanod másoknak, együtt érezned másokkal. Leginkább érzelmi támogatásról van szó, semmilyen racionális gondolkodásra, fizikai értelemben vett segítségnyújtásra nem lesz most szükség. A kelyhek királynője az édesanyát szimbolizálja, és azokon, akik most segítségre szorulnak neked is „anyaként” kell segítened. Oszd meg velük tudásodat, intuícióddal, együttérzéseddel és tapasztalatoddal segítsd át őket a nehéz időkön. Segítséged inkább passzív formában fog megvalósulni azzal, hogy lelked kapcsolódik a szenvedő lélekhez, összetört szívhez, s úgy gyógyítja meg azt. Az odaadó melegség, törődés most elegendő lesz!

Minél inkább szereted magadat, annál inkább tudsz másokkal is osztozni.

Örangyalod legyen veled!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram