frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 25, 2017

Tarot játék 2017 augusztus 24

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

Mai játszótársunk: Anne Stokes Tarot pakliKérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod!

 

 Ha a mágia egyik - alap! - segítő energiáját, a Tűz elem szimbólum jóskártya lapját választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod! A NAP  jóskártya:

Ez a lap bizony a balszerencse több megnyilvánulását is mutatja, - akár egyszerre is - mint pl. anyagi veszteséget, állandósult szegénységet, betegséget, munkanélküliséget, illetve magányosságot. 
Ha mostanában téged is ezek vagy hasonló veszteségek csapdosnak, akkor tudnod kell, hogy mindig is - és mindenre van megoldás is és kiút is! És bizony még a Csoda is valós! 
Választott jóskártya lapodhoz viszont van jó hírem is a számodra! Mert azt is tudnod kell, hogy körülötted olyan emberek is vannak, akik tudnak neked segíteni. Csak nyisd ki a szemed hogy meglásd a segítő kezet, vagy hunyd be a szemed, hogy az intuíciód súgja meg ezeket a barátaidat. 
Ha a Napfogyatkozás misztikus erejét is kihasználtad hétfőn, akkor minden balszerencsédre véglegesen is rácsaphattad az ajtót! 
Ha viszont mégsem éltél ezzel a páratlan lehetőséggel, akkor gőzerővel dolgozz minden rossz érzésed elengedésén, hogy életed minél hamarabb egyenesbe kerüljön!
Mert minden veszteségedet a Te érzelmeid és a szorongásod generálják:
- az anyagi károkért a kapzsiságod 
- a magányodért pedig épp a birtoklási vágyad vezetett!

Ami nem a miénk, az jobban elvakít mint bármi, ami a sajátunk! 

 

  Ha a mágia egyik segítő energiáját, az Univerzum Nap szimbólum jóskártya lapját választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  KORONGOK 5-ÖS  jóskártya:

A következő napokban különösen nagy szükség lesz a pozitív életszemléletedhez illetve arra, hogy a várható eseményeket is majd pozitívként tudd kezelni! Mindehhez pedig csak Te magad tudod a feltételeket biztasítanod, mégpedig azzal, hogy gondoskodnod kell a megfelelő – de inkább többlet – mennyiségben felszabadított boldogsághormon dózisodról! Jelen sérelmedre és bánatodra ez a legjobb gyógyszer! Mindennek az oka pedig más, mint a csodás Merkúrunk, aki retrográd mozgásával most is képes mindent összekutyulni!
Rád veti magát a múltad választási lehetőségeivel, hogy valóban arra vágyakozol e amire valójában vagy kiéhezve! Kíváncsian vizslat karmád egy - egy adott életfeladatoddal, hogy azt lezárod e, vagy további támadásokra adsz esélyt azoknak a halogatásoddal?
Párkapcsolati életedet hiú és egocentrikus attitűdök szinesítik most meg amiknek "hála" bizalmatlanságból és megannyi félreértésből adsz - kapsz sérüléseket. 
Bármibe is kezdessz a közeljövőben, azt érdemes lesz lelkiismeretesen tenned, és elegendő energiát ráfordítanod minden apró részletére. Sorsod tudatos irányítása szempontjából semmiképp ne sajnáld erre az időt, mert új dolgokat fogsz eközben megismerni, amiktől csak több leszel! Baráti köröd is kibővülhet, de tartsd most is be intuíciód jelzéseit, nagyon figyelj arra, hogy kit és mennyire engedsz magadhoz közel!

A valóság amit másoknak szentelsz, az ösvényt világítja meg!

 

 Ha a mágia egyik - alap! - segítő energiáját, a Víz elem szimbólum jóskártya lapját választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!  A SZERETŐK   jóskártya:

Nem ok nélkül lett ma ez a jóskártya a választottad! Igaz? Döntés előtt állsz. Hát akkor cselekedj! 
Vénuszunk ahogy az oroszlán jegyébe ér a hétvégén, az Univerzum lehetővé teszi számodra, hogy jövődre vonatkozó vízióidat az irányításod alá vedd! 
Augusztus hava igencsak bőven adott alkalmat,  hogy megfogalmazd mindazt, amit szíved - lelked kíván! 
Ha a meglévő párkapcsolatod jobbra fordulása a vágyad, akkor a következő napokba semmiképp ne menj magad ellen! Inkább tegyél meg minden ahhoz, hogy tökéletes harmóniába és boldogságba jusson a kapcsolatotok a hétvégén. Ha valóban Ő a legfontosabb a jelenlegi életedben, akkor nincs értelme tovább rágodnod a múlt eseményein. 
Ha szíved vágya pedig épp egy párkapcsolat, akkor kapd össze magad mert lépéseket kell tenned a következő napok eseménydús forgatagában!
Vértezd fel magad a szerelemre és ne hagyj nyitva egyetlen kiskaput se! 
Kapcsold be végre szíved monitorát, és hagyd, hogy mindenki láthassa! 
Bármi volt is a kérdésed, amikor ezt a lapot választottad, a válaszod egy határozott és egyértelmű igen!

Amikor egyedül vagy, nem vagy elégséges! Muszáj ellentétes pólusoddal találkoznod, hogy megújulj!

 

AZ ŐRANGYALOD ÉS A MÁGIA LEGYEN VELED!

Örangyalod legyen veled!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram