frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 3, 2017

Tarot játék 2017 augusztus 3

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: FengShui Tarot pakliingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 ↓

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

 ↓

ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned! Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

 

ha az 1-es jóskártya lapot választottad, akkor az égiek ezt az üzenetet küldik neked : A FEHÉR TIGRIS  jóskártya:

Bár látszólag káoszt okozók az augusztus asztrológiai eseményei, számodra e hónap mégis egy igen pozitív Holdfogyatkozással kezdődik. Egy ideje már az egyik legfontosabb célod kulcsszava a biztonság, melyet nem csak magadnak próbálsz megteremteni, hanem az otthonodban és családon belül is, ahol valóban egy kicsit feszültebb helyzetek is akadtak.
Most viszont eljött az ideje a valóságellenőrzésnek és a Holdfogyatkozás ideje arra fog késztetni, hogy egy újabb kezdet felé vedd az irányt! Élj ezzel a lehetőséggel, mert amit most elindítassz azt az Univerzum segítségével rövid időn belül megvalósíthatod - és már novembertől bizonyos időre ünnepelheted problémamentes szabadságodat! Tartsd tisztán és tiszteletben a prioritásaidat, amikor olyan változásokat hozol, melyek az új identitás felé irányulnak!
Augusztus teliholdja lehetővé teszi hogy hátat fordíts valami múltbéli jelentősnek tartottnak. Mert igen, egy ideig ez fontos volt a számodra, de megtörtént, - így vagy úgy, - már itt az ideje, hogy előre nézz!
Holdfogyatkozás gyertya mágia
Amire szükséged lesz:
célodnak megfelelő színű szűz gyertya
fém tálka
egy tiszta fehér papír
olaj
Hangolódj a rituálédra szokásod szerint...
Írd le a papírra a célodat, és helyezd el a meggyújtott gyertyád alá a fém tálcára.
Közben vizualizáld elért vágyad!
Miután a gyertyák teljesen leégtek, mindent ami a tálkában maradt még Holdfogyatkozás éjjelén add vissza a természetnek. Köszönd meg az Univerzum és/vagy Istene(i)d támogatását!Ha van lehetőséged akkor élő folyó vizébe, ha nem, akkor temesd földbe.

nincsenek véletlenek, így ha a 2-es jóskártya lapot választottad, annak oka van. Ez a személyes üzeneted az égiektől : A MÁGUS  jóskártya:

"Szükséged van erre" harmonizáló Holdfogyatkozás rituálé - csupán ennyi az üzeneted!
Ezt a rituálét Holdfogyatkozás estéjén és leginkább kint a szabadban a legtutibb elvégezni! Persze lehetőség hijján marad a lakás, és bent a padlón. De!!: légy körültekintő, mert fokozott tűzveszéllyel jár!🔥
Amire szükséged lesz:
kívánságodnak megfelelő színű szűz gyertya
kedvenc kristályod/amuletted/talizmánod
kedvenc illóolajod
kis tálka víz - legjobb a Holdvíz
Gyújtsd meg gyertyádat
Csukd le a szemeid és vedd a kristályodat a kezedbe. Vegyél 8 mély lélegzetet, és közben finoman dörzsöld a kezed között az amuletted - érezd ahogy belégzéseidkor a tüdőd és a kristály között hő - energia - élet keletkezik.
Majd tegyél 1-2 csepp illóolajat az ujjadra, amit érints tested energiaközpontjára a kisagyadhoz.
Ha érzékeny a bőrőd akkor az illóolajhoz keverj hordozóolajat is!
Feküdj el kényelmesen a földön /padlón, és hunyd be a szemed. Tedd a homlokodra a 3. szemedre - vagy a szívedre a feltöltött kristályodat.
Használd az intuíciódat, és döntsd el hova akarod! Ezután helyezd a bal kezed a gyomrodra és a jobb kezedet a szívedre - ha a kristályod ide került, akkor finoman a tetejére.
Ismét végezd el a 8 mély lélegzetvételt, de most
minden egyes kilégzésed legyen erőteljes és hosszú, miközben vizualizáld ahogy a nyomasztó terheid megszűnnek. Mantrázd is eközben hangosan kimondva, hogy: menj,menj
és minden egyes belélegzéssel fogadd be feltöltött kristályod tisztító/gyógyító energiáját, és érezd ahogy megnyitja a harmadik szemedet vagy kinyitja a szívedet!
Majd lassan nyisd ki a szemed, és állj fel arcoddal a Hold felé.
Nedvesítsd meg az ujjaidat a tálka a vízbe és a fejed tetejétől elkezdve rajzold meg az ujjaiddal az egész testedet.
"Szeretett Univerzum / Isten / Angyalok!
Segítsetek nekem elávolítani az életemből származó minden olyan dolgot, melyek már nem szolgálnak engem!
Segítsetek nekem elfogadni az aktuális helyzetemet, és hagy élvezzem ahogy a nyugalom és béke táplálják szívemet és lelkemet!
Tudom és érzem hogy támogattok engem, tudom hogy áldott vagyok!
Köszönöm!"
Ha van rá időd, hagyd végig leégni a gyertyádat, majd add vissza a természetnek - a legjobb megoldás élő folyó vizébe, de a földbe is temetheted.
Amikor aludni térsz, helyezd magad mellé a feltöltött kristályodat éjszakára!

Ha a 3-as jóskártya lapot választott, az égiektől ezt az üzenetet kapod!: VÖRÖS SÁRKÁNY  jóskártya:

Az augusztus egy érdekes és egyedülálló hónap lesz a számodra!
Bár úgy fogod érezni, hogy egy kicsit ködös és zavaros lehet ez az időszak, de ezt a magadra irányított önvizsgálattal bármikor értelmezhetővé tehetsz! Most viszont ne zavarjon ez az állapot és nyugodtan lebegj ebben a ködben é ne aggodalmaskodj akkor se amikor a dolgaidat irányíthatatlannak vagy homályosnak érzed! No para, most lehet így! Ha ez mégis aggasztana, az égiektől kapott mai választott jóskártya lapod üzenete nyugtassa meg lelked:csak élvezd a napokat mert a köd most is megtisztul, még mielőtt ismét láthatod a Holdat.
Töltekezz a Nap éltető energiájával, sétálgass, találkozz a barátaiddal és szeretteiddel is. Törekedj felkelni a boldogságot, nevess - élvezd ki a pillanatokat. Most ne aggódj a jövőt illetően!
Engedd magad szabadságra - használd ki hogy ammennyire csak teheted ezt a nyomás nélküli időszakot - csak ÉLJ!
Lelki - szellemi elengedő fürdő rituálé Holdfogyatkozás éjjelére
Hangolódj rá a rituáléra szokásod szerint....
Ma használj szantál füstölőt
Töltse magadnak egy e kád vizet
és adj a fürdővizedhez tiszta levendulaolajat
egy fehér arckendőt itass át a kádban és az egyik sarkára cseppent egy pici olajat
Lazulj el és meditálj - tedd ar arcodra a nedves kendőt úgy, hogy az olajjal jelölt rész a 3. szemednél legyen
Add át magad a pihenésnek és vizualizáld ahogy minden feszültség és negatív energia alól megszabadulsz!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram