frabato-magus-logo-vilagos
december 8, 2017

Tarot játék 2017 december 7

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Mai játszótársunk: Silver Witchcraft Tarot pakli#frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

↓ 

#frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ ad aktuális problémádra az általad választott jóskártya üzenete! Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

 

 Ha a boszorkány abc ismert C betű jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!KELYHEK 2-ES jóskártya:

Pörgős, kalandokkal teli napok jönnek végre! Használd ki ezt az új kapcsolatok feltérképezésére és ne feledkezz meg az eddigi barátságaid óvó ápolásáról se! És talán van is mit tisztáznotok az utóbbi időszakban átélt konfliktusviharok kárigény rendezése okán!
Használd ki a következő napok minden alkalmát arra, hogy újabb és aktív társaságba legyél: bulizz, kirándulj, utazz! Az élet egy kaland, izgalmas dolgokkal és emberekkel! Az ezekben a napokban megismert emberek és a magadba szívott élmények igen meghatározóak lesznek a jövődben!
Ez a hétvége a Testi – lelki kiteljesedés, és a megújuló kapcsolat(ok) ideje! És bizony a JÓL működő hosszútávú párkapcsolatok titka, hogy értékességét  vigyázni és ápolni kell ! Azt javaslom, hogy érdemes előtte egy kicsit a #lélektükröddel is randiznod! A bolygóink jelenlegi mozgásának köszönhetően egy tisztább és reálisabb képet láthatsz most meg a közös életutatokról. Bármi porszem dolog idővel heggyé magasodhat, és talán pont egy ilyen hegynek a helyét változtathatod most! – egy paradicsommá! Miközben lelked tükrével önismerkedsz, esetleg olyan jelenetek – szavak – mondatok is visszacsengenek, amiket a szülei/dtől láttál – hallottál már vagy kismilliószor? Ha igen, akkor tegyél ezek ellen! Ezeket a hibás, átkokkal kódolt beidegződéseket ne akard egyetlen további napotokba se! Új, közösen átélt élményekkel mindig, és egyre csak közelebb kerülhettek egymáshoz!
Ha épp szingli vagy, de terveid szerint már igazán jöhetne végre a szerelem is az életedbe, akkor semmiképp se szabad otthon maradnod! Mert bizony a várva várt nagy találkozás a szerelemmel benne van a következő napok esélyeiben! ~ feltéve, ha korábban bűbájoskodtál ezügyben, és el is ültetted a kívánt szerelem magjait!

Merkúr retrográd  idején ha akarod ha nem, igen nagy valószínűséggel toppan eléd váratlanul egy korábbi szerelmed, vagy egy rég nem látott barátod ~ jobb ha erre is rákészülsz 😉

 

 Ha a boszorkány abc B jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!FORDÍTOTT KARDOK 5-ÖS  jóskártya:

Választott jóskártya lapod a fejre állított kardok 5 azt mutatja, hogy most egy olyan időszakra vágysz, amikor végre van egy kis nyugalom, nincs veszekedés, amikor van időd megbocsájtani és felejteni. Így képes lennél erőidet konstruktívabban felhasználni, lenne energiád rendezni kapcsolataidat, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba. Ez a konfliktus olyannyira elmérgesedett már, hogy mindenki csak vesztesként kerülhet ki belőle. Végre rájöttél, hogy ideje túllépni ezen, és hátrahagyni ezt az egészet. Így ez a lap azt is jelzi, hogy nyitottá váltál a változásra, képes vagy a dolgokra másként tekinteni. Ha több emberrel álltál mostanában vitában, például a munkahelyeden, ideje új fejezetet nyitni. Ha van viszont egy olyan konfliktushelyzet, ami folyamatosan követ téged, például az ex-ed állandóan feltűnik, akkor próbáld meg őt olyan nagy ívben elkerülni, amilyenben csak lehet.

Használd ki a  Merkúr retrográd  idejét  ~ szabadítsd fel önértékelési béklyóid 😉

 

 Ha a boszorkány abc C betűs jóskártya lapot választottad, az égiektől ezt az üzenetet kapod!KORONGOK 4-ES  jóskártya:

Választott jóskártya lapod pozitív és negatív üzenetet egyaránt tartogat. A helyzeted stabil, anyagilag és/vagy szakmailag is elérted azt a szintet, amiben jól tudod érezni magad önmagaddal a mindennapjaidban. Ugyanakkor pont ez az oka a görcsösségednek! Oké, érthető, hiszen saját magad félted, és nem szeretnéd, ha valami, vagy valaki kibillentene stabil – jól ismert – kényelmes rutinodból. Ezért nem is vállalsz be semmilyen, rád nézve rizikós szituációt, és saját kis világodba is csak magadat megerőszakolva engedsz be bárkit, akit saját döntésed szerint tartod méltónak rá pedig! Te csak továbbra is a megszokott dolgaidhoz – tárgyaidhoz – szokásaidhoz – vagy hűséges és ragaszkodó! Igaz, mindezeket a javakat te nem ajándékba kaptad, sőt, Te magad dolgozol ma is keményen, hogy továbbra is fenntartsd meglévő körülményeidet, de ez azt jelenti, hogy kezded elfelejteni, milyen rugalmasnak, lazának lenni. Úgy gondolod, minek is változtatnál meg bármit, ha így biztonságban érzed magad. Merd néha egy kicsit lazábbra venni a gyeplőt, ne akarj mindig mindent irányítani.
Valójában Te is – a lelked mélyén talán még van erre utaló nyom… – mint mindenki más, új dolgokra – barátságokra – emberi kapcsolatokra vágysz! Akkor hajrá!
A világ tele van izgalmas és izgató élményekkel és emberekkel. Ne legyél rögtön csakis kritikus az ismeretlennel szemben, első lépésként már is sokat segítene rajtad, ha megpróbálnád semleges érzelemmel magadhoz engedni mindent, ami ÚJ! Ráadásul érdemes azt is mérlegelned, hogy számtalan olyan sikeres anyagi projekttel tudnád továbbra is a jövődet menedzselni, amikhez elengedhetetlen az ÉRTŐ kommunikáció! De muszáj nyitottabbá válnod az ilyen üzleti lehetőségekhez! Továbbá a határozottság és érdekeidnek aktuális képviselése is szükségeltetik. És még egy nagyon fontos üzletemberi/üzletasszonyi erény gyakori gyakorlására hívnám fel a figyelmedet, amivel iszonyat jól érezhetnéd magad a valódi! valós világban, és ez pedig: a kompromisszumra való hajlandóság!
Állj fel, és menj ki az életedbe! Sodródj Te is az árral egy kicsit, és engedd hogy csak úgy megtörténjenek veled dolgok! Ha nem teszel meg bizonyos dolgokat vágyaid beteljesüléséért, akkor azok csak vágyak is maradnak!

Jelen  Merkúr retrográd  idején pedig fokozottan figyelj az anyagiakra! De ha már megy jöjjön is: használd a  bőségvonzó praktikáimat  😉

 

Az élet tele van múló pillanatokkal, melyek jönnek és mennek. Tartsd kezedben a sorsod irányítását, és éld meg életed minden napját úgy, ahogy azt kívánod!Az Őrangyalod legyen veled! Áldás!

 

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram