frabato-magus-logo-vilagos
február 16, 2017

Tarot játék 2017 február 16

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

I, : KELYHEK ÁSZA  jóskártya:

Ez a lap képletesen azt jelenti, hogy sorsod most egy nagy kelyhet kínál fel neked, csak ki kell nyúlnod érte, hogy igyál is belőle. Ez a tarot lap, a kiteljesedést is szimbolizálja, mely érzelmileg, és spirituálisan is bekövetkezhet a napokban. Ennek a kiteljesedésnek az alkalma ami már dübörög az ajtódon napok óta! Beengeded, vagy átszakítsa az ajtódat?
A kelyhek ásza egy szerelem, vagy egy barátság kezdetét is jelzi. Egy újszerű, bizsergető érzéssel átitatott találkozás, ami teljesen feldobja szíved-lelked, és alig fogod tudni szívzörejprobléma nélkül megúszni a találkozás pillanatát majd ezzel a személlyel. Olyan pozitív energia hullámokat gerjesztetek egymás között, amivel mindkettőtök általános közérzete napokig a mennyekbe marad. Nincs értelme fukarkodnod a szereteteddel, nyisd meg a szívedet, hagyd áramolni a tűz és a hév energiáját! Lehet hogy Ő, életed párja?
Haragszol valakire? A választott lapod szerint mostanában nem vagy túl jó viszonyban valakivel, düh tombolt benned. Hát most eljött e semmiség megbocsájtásának az ideje, és teremts békét magad körül! Az ebből felszabaduló energiádat is inkább tedd a szerelmi életedbe! 

A félelem attól hogy meglátnak, megéreznek vagy megszeretnek téged, nem szabad hogy okot adjon arra, hogy védd magad!

 

II, : AZ URALKODÓNŐ  jóskártya:

Ez a lap a bölcsességet, tudást és megértést szimbolizálja. Mondhatjuk azt is, hogyez a lap a tudatalattink őrzője. Ez a tarot lap akkor jelenik meg választójának, amikor az égiek azt akarják az agyába vésni, hogy most nagyon nagyon hallhasson belső megérzésére, és hagyatkozzon az intuícióira. A félresiklott dolgaidat most nem fogod tudni logikával vagy ésszel megoldani, de megérzéseid megmutatják a helyes utat!
De ez a lap megmutatja számodra a megoldást jelen problémádra! A tudattalan elménk azon csatornáján keresztül érkeznek majd üzeneteid, mely nem a mindennapi életben hanem csak álmaindban és megérzéseidben vannak jelen. Fokozottan figyelj álmaid üzeneteire, és a zsigeri megérzéseidre.
Nézd meg az életednek azon a területeit, ahol elbillenhetett az egyensúlyod, és ezt a gócpontot aszerint vizsgáld át, hogy az hogyan kapcsolódhat az álmaidhoz és megérzéseidhez.
Belső hangod értelmezését egy kis meditálással bármikor és mindig segítheted!

A tökéletes menyasszony olyan, mint az ideális anya. Nem szolgáló, hanem királynő, és a szíve együtt kell dobogjon a saját vágyaival, és nem másokéval.

 

III, : KORONGOK LOVAGJA  jóskártya:

Nagyon jó úton haladsz céljaid elérése felé!
Választott lapod azt mutatja, hogy mindig is aprólékos voltál minden feladattal, és pontosan megterveztél mindent. Pozitív megerősítésként visszajelzi, hogy jó úton jársz. Lelkiismeretes, odaadó, pontos és precíz munkád szép lassan, de biztosan a célhoz vezet. Eddigi rutinodon, munkamódszereiden egyáltalán ne változtass, mert mindent remekül csinálsz! Nem kell és nem is szabad most kockázatot vállalnod, amikor már ilyen közel vagy a célhoz!
Ha mostanában új kolléga, munkatárs, beszállító stb került a munkád által az életedbe, vagy otthon történt hasonló változás egy új bejárónő vagy bébiszitter személyében, akkor ennek a lapnak az üzenete nyugtatóan hat majd elmédre, mert sikerült kifognod egy hozzád hasonlóan maximalista embert, aki kifogástalanul fogja majd végezni a feladatait.

A figyelmed mások irányában fontosabb, mint az arany.

 

#frabatotarot Válassz gy jóskártya lapot!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram