frabato-magus-logo-vilagos
február 2, 2017

Tarot játék 2017 február 2

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjainak üzenete neked

 

a, : KELYHEK 9-ES  jóskártya:

Ha a Kelyhek 9-est választottad, akkor van okod mosolyogni. A boldogság és az elégedettség kéz a kézben járnak, és most úgy tűnik, ebből semmi és senki nem mozdíthat ki. Az életed most sokkal jobban alakul, mint eddig bármikor a múltban. Az egyetlen tanács, amit olyankor adok, ha valaki ezt a lapot húzza, hogy élvezze ki! Azok a dolgok, amik eddig nem mentek olyan jól az életedben, legyen az szerelem, anyagiak, boldogság, most hirtelen fordulatot vesznek. Itt az ideje, hogy nagyot merj álmodni. Minden, amire eddig csak vágyakoztál hirtelen elérhetővé vált. Szokták ezt a lapot a kívánság kártyájának is nevezni, mert minden, amit kérsz, most valóra válik, így érdemes most nagyot kívánni!  Anyagi szempontból is nagyon jó ez a lap, fizetésemelést, vagy váratlan pénzösszeghez jutást jelenthet. 

Az építmény, amit lopott érzelmekre építesz, sérülékeny.

b, : A HOLD  jóskártya:

Ha a Hold lapját választottad, akkor valamiben most nagyon bizonytalan vagy, ingoványos talajon jársz, és az érzelmeid folyamatosan cikáznak. A holdfényben semmi sem olyan, amilyen valójában, mely illúzióval fűszerezett helyzeteket eredményez, így ne vonj le messzemenő következtetéseket ebből az időszakból. Most képtelen vagy arra, hogy világosan és tisztán átlásd a dolgokat, extrém esetben akár paranoiát is jelenthet. De van egy nagyon kecsegtető javaslatom! Idén, február 11-én Holdfogyatkozás lesz! Általában évenként 1 ilyen alkalommal kalkulálhatunk, ezért számodra ez az esemény nem is jöhetne jobbkor! Tehát semmiképp se halaszd magad érdekeire használni Holdunk csoda energiáját! 

A fantáziák amiknek önmagunkat szenteljük eltérítenek az ösvénytől.

c, : SZERENCSEKERÉK  jóskártya:

A Szerencsekerék lapja az élet körforgását, folytonos változását szimbolizálja, és pozitív új kezdetet jelent. Több mint valószínű, hogy pozitív események sorozata vár most rád, de mint tudjuk, a szerencsét nem lehet irányítani, vagy befolyásolni. Azokat a dolgokat, melyeket irányítani tudsz, kezeld elővigyázatosan, és ne agonizálj túl sokat azokon a dolgokon, melyek felett nincs hatalmad. A siker alapjait már lefektetted, a beteljesüléshez azonban el kell fogadnod a változás szelét. A jövőben lehetőséged adódik majd arra, hogy új utat válassz magadnak, egy teljesen más, boldogabb életutat, és ez bizony kevés ember számára adatik meg. A gondolkodásmódodnak is készen kell állnia a változásra, mert nem minden tettünket válthatjuk sikerre, de mindenből tanulhatunk, és ez segíti személyiségünk fejlődését, és az előrelépést.

A bölcsességedet birtokolni úgy tudod, hogy nem engeded át magad a világ szenvedésének. A bölcsességedet a folyamatos elmélkedésben lelheted meg.

 

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed! A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, keresd fel a weboldalamat, és megtudod, mit üzent neked a sors!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az  ingyenes jóslás  lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram