frabato-magus-logo-vilagos
február 23, 2017

Tarot játék 2017 február 23

Kérdésed van? E heti #frabatotarot ingyenes kártyajóslás játékommal most is választ kapsz a problémádra az általad választott jóskártya üzenetével!

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Döntést nem hoz helyetted, de jó tanáccsal szolgál. Bízd magad az intuícióidra, és a választott jóskártya lapod üzenetét megismerve már tudni fogod, hogy mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Majd válassz a 3 lap közül egyet, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap! 

A Válassz egy... újabb írásom

heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjai

 ↓ 

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?

Jelentkezz be személyes jóslásra:

+36 20 974 89 22 

 heti ingyenes kártyajóslás tarot jóskártya lapjának személyes üzenete

 

I, : MEGBÍZHATÓ ANGYAL  jóskártya:

Csodálatos ötletet kaptál válaszként az imáidra az őrangyalodtól!  Ez az ötlet valóságos és megbízható. Biztonságosan belefoghatsz a magvalósításába, utad minden egyes lépésénél is majd melletted lesznek. Kérj tőlük segítséget, és maradj továbbra is nyitott a támogatásuk befogadására - az összes  további szükséges dologgal kapcsolatosan is.
Azért kaptad ma ezt a kártyát, mert az angyalok szeretnék, ha hinnél az ötleteidben, mert ezek az imáidra érkező feleletek, áldottak, bízhatsz bennük. Támogatnak téged amint fokozatosan tettekben is megvalósítod ötleteidet Mindaddig, míg rendszeresen bejelentkezel náluk, folyamatos útmutatásban lesz részed. Tehát amikor csak sebezhetőnek érzed magad, kérd az angyalaidat, hogy nyugtassanak meg érzelmi, spirituális és anyagi vigasszal.
A részletek miatt pedig ne aggódj, hiszen azok maguktól megoldódnak, miközben haladsz az úton! Vágj hát bele! Ötleted hiteles és isteni sugallatúak, áldottak! 

II, : ÁLRUHÁS ANGYAL  jóskártya:

Ami látszólag most problémának tűnik jelenlegi életszakaszodban, az valójában megválaszolt imád része. Meg fogod érteni jelen helyzeted burkolt okait, és közben meg is oldódik minden! Csak közben bízz magadban, kérd az őrangyalod segítségét, és ő a mennyország védelmezését és végtelen bölcsességét kéri rád!
Az angyalok azért küldték most neked ezt a kártyát, hogy a látszólagos kihívások közepette segítsenek felismerni, hogy kitartson a hited, mert áldott vagy! Mert ami elveszettnek tűnik, annak hidd el, szükségszerűen el is kellett buknia, mert valami sokkal jobb veszi majd át a helyét. Ne aggódj a jövőd miatt, de imádkozz tovább és kövesd az útmutatást, amely fogékony érzéseiden, gondolataidon, látomásaidon és szavaidon keresztül jut el hozzád.
Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. Hagyj fel, ahogy most próbálod irányítani a sorsod, mert ez a görcsös erőlködés sehova se vezet! Nyugi!

 

III, : AZ ÓCEÁN ANGYALA  jóskártya:

A mélykék tenger, mindig a lelkedhez szól! Az óceán levegője és vize inspirál és meggyógyít. Azt az érzést kapod tőle, mely gyógyít és megnyugtat téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz a víz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.
Minden bizonnyal, egy előző életed az óceánhoz kötődik! Emiatt is kaptad ezt a kártyát, mert most fizikailag is el kellenne töltened némi időt az óceán közelében őrangyalod szerint! Egy szezon előtti nyaralást igazán megerdemelnél már, igaz? Akkor dolgozz rajta! Vonzd be, és közben kérd az angyalok segítségét! Amennyiben megengeded nekik, segíteni fognak!
De addig is, míg valóban eljutsz a nagy kékséghez, méregtelenítésképpen végy egy tengeri sós fürdőt. Napközben igyál több vizet. Teremts kapcsolatot a tengeri állatokkal, például a delfin ráadásul bevonzó hatású lakberendezés kiegészítő! Légy nyitott új dolgokra, pl. tanulj meg egy vízi sportot, mondjuk, a mély tengeri búvárkodást vagy a vitorlázást!

Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram